HuaweiYleinen

Huawei uudisti AppGallery-sovelluskaupan käyttöliittymän

Huawei on uusinut AppGallery-sovelluskaupan käyttöliittymän. Uusi käyttöliittymä on Huawein mukaan entistä miellyttävämpi käyttää ja se mahdollistaa käyttäjille uuden tavan löytää ja nauttia tuhansista sovelluksista ja peleistä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käyttökokemus on AppGalleryn uuden käyttöliittymän ytimessä ja siksi Huawei on pyrkinyt vuorovaikutteiseen käyttökokemukseen. Sovellukset löytyvät entistä helpommin ja sovelluskaupan ulkoasu on entistä yksinkertaisempi. Päivitetty AppGallery mainostaa enemmän sovelluskehittäjien sovelluksia ja tuo niitä oikeanlaisen yleisön nähtäville.

Uudella Esittelyssä-välilehdellä sovellukset esitellään nyt korttien muodossa. Käyttäjän on paitsi entistä helpompi löytää itselleen sopivia, AppGallery-tiimin käsin valitsemia sovelluksia ja pelejä. Lisäksi käyttäjä saa ajankohtaista, kuratoitua sisältöä, kuten esimerkiksi artikkeleita ja arvosteluja. Päivitettyä Esittelyssä-välilehteä selataan ylhäältä alas, uusista ilmoituksista vanhempiin, mikä parantaa käyttökokemusta.

Sovellukset ja pelit ovat nyt omilla välilehdillään, joten AppGalleryn käyttökokemus on entistä parempi ja kohdennetumpi. Sovellukset-välilehti on samalla suunniteltu uudelleen, minkä myötä arvostelut ja arviot löytyvät aiempaa helpommin.

Huawei haluaa tarjota käyttäjille paikallisesti merkityksellisiä sovelluksia, joten uutta AppGallerya kuratoidaan alueellisten trendien ja tarpeiden mukaan. AppGalleryyn julkaistaan jatkossa myös toimituksellista sisältöä, kuten sovellus- ja peliarvosteluja, hyödyllisiä vinkkejä ja erilaisia kokoelmia, joiden halutaan inspiroivan käyttäjiä.

AppGallery tarjoaa tällä hetkellä 18 erillistä sovellusluokkaa. AppGalleryn premium-sovellusten joukosta löytyy muun muassa maailmanlaajuinen musiikin suoratoistopalvelu Tidal, puhelu- ja viestisovellus Viber, globaali liikennesovellus Moovit sekä norjalainen Kahoot!. Suomen sovellustarjonta kasvoi 2020 loppuvuoden aikana muun muassa SmartumPay-, K-Ruoka-, Foodora-, Polar- ja Hesburger -sovelluksilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei on kuluneena vuonna keskittynyt kehittämään ja rakentamaan omaa Huawei Mobile Services (HMS) -ekosysteemiään, ja myös omaa AppGallery-sovelluskauppaa. AppGallery on saatavilla 170 maassa ja sillä on jo yli 530 miljoonaa aktiivista kuukausikäyttäjää globaalisti. Tammi-syyskuu 2020 välisenä aikana Huawei AppGallerysta ladattujen sovellusten kokonaislatausmäärä ylsi 384,4 miljardiin ja Huawei teki yhteistyötä 2,3 miljoonan sovelluskehittäjän kanssa ympäri maailmaa.

Lähde: Huawein tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Hankkisin heti Huawein puhelimen (ja pääsisin näin eroon Googlesta) jos niihin saisi pankkisovelluksia.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei