ASUSYleinen

Asus ROG Phone 3 -pelipuhelimen kuvat ja tiedot paljastuivat Kiinan televiranomaisen tietokannasta

Kiinan televiranomainen Tenaa on julkaissut julkisessa tietokannassaan kuvia sekä teknisiä tietoja toistaiseksi julkaisemattomasta Asus ROG Phone 3 -pelipuhelimesta. Asus on jo itse vahvistanut ROG Phone 3 -puhelimen olevan tulossa piakkoin, mutta toistaiseksi tarkkaa julkaisupäivämäärää ei ole tiedotettu.

Tenaan julkaisemien kuvien mukaan Asus tulee luottamaan varsin tuttuun ulkoiseen toteutukseen, joka on hyvin pelihenkinen. Puhelimen takaosassa on ROG-logo sekä kolmoiskamera. Asus ROG Phone 3 tulee tietojen mukaan saamaan 6,59 tuuman suuruisen AMOLED-näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus, eli 2340 x 1080 pikseliä. Huhujen mukaan näytössä olisi myös 144 hertsin virkistystaajuus, mutta sille ei ole vielä virallista vahvistusta olemassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Asus ROG Phone 3:n tehoista odotetaan vastaavan tämän hetken tehokkain Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri, joten puhelin olisi myös varusteltuna 5G-yhteyksillä. RAM-muistia on odotettu laitteeseen ainakin 12 gigatavua, mutta Tenaa on listannut myöskin 8 ja 16 gigatavun versiot. Sisäistä tallennustilaa tulee Tenaan mukaan olemaan 128, 256 tai 512 gigatavua.

ROG Phone 3 -puhelimessa on kerrottu olevan myös suuri 5800 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata 30 watin pikalatauksella. Takaosan kamera tulee koostumaan ainakin 64 megapikselin pääkamerasta sekä 13 megapikselin toisesta kamerasta. Etukameraksi on kerrottu 13 megapikseliä. Tenaa on listannut puhelimen mitoiksi 171 x 78 x 9,85 millimetriä ja painoksi huimat 240 grammaa.

Viime vuonna Asus esitteli ROG Phone II -puhelimen heinäkuussa, joten myöskin tänä vuonna ROG Phone 3 -puhelimen julkaisua voidaan odottaa heinäkuussa.

Lähde: TENAA (ASUS-I003DD)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS