ASUSYleinen

ASUS yhteistyöhön Unityn kanssa – kehittäjät pystyvät optimoimaan pelinsä nyt paremmin tulevalle ROG Phone 3 -puhelimelle

Asus Republic of Gamers (ROG) on ilmoittanut aloittaneensa yhteistyön Unityn kanssa, ja nyt yhtiö on liitetty Unity Technologiesin Verified Solutions Partner -ohjelmaan. Unity on interaktiivisen, reaaliaikaisen 3D sisällön luomiseen ja käyttämiseen tarkoitettu alusta. Varmistettuna kumppanina Asus varmistaa, että yhtiön SDK, eli ohjelmistokehityspaketti on optimoitu Unity Editorin uusimpaan versioon ja tarjoaa saumattoman kokemuksen Unitya käyttäville kehittäjille.

”Tämän kumppanuuden tavoitteena on parantaa maailman parasta ROG Phone -mobiilipeliekosysteemiä helpottamalla pelien kehittäjiä käyttämään ROG Phone -puhelimien ainutlaatuisen tehokkaita laitteisto-ominaisuuksia peleihinsä”, kertoi Asusin puhelinliiketoiminnan johtaja Bryan Chang.

”ROG Phonen liittyminen meidän Verified Solutions Partner -ohjelmaan on enemmän kuin jännittävää. Tarjoamalla pääsyn ROG Phone -laajennukseen, ASUS antaa Unity-kehittäjille mahdollisuuden luoda seuraavan tason pelikokemuksia hyödyntämällä ASUSin pelikeskeistä puhelinsarjaa.”, kommentoi Unityn Kiinan johtaja Junbo Zhang.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Unityn reaaliaikaista 3D-sisällön luomisalustaa käyttävät pelikehittäjät saavat yksinoikeuden laajennukseen, jolla on siis viisi ROG Phonen ominaisuutta, jolloin he voivat optimoida pelinsä hyödyntääkseen täysin ROG Phone -puhelimien laitteisto-ominaisuuksia. Tämän ansiosta pelaajat voivat nauttia laajemmasta valikoimasta mobiilipelejä, jotka sisältävät uusia ominaisuuksia, mitkä ovat optimoitu erityisesti ROG Phone -puhelimille.

Kehittäjille Unityn ROG Phonen laajennus on ladattavissa Unity Asset Store -kaupan kautta. Laajennuksen ominaisuudet ovat kahdelle näytölle tuen takaava ROG TwinView Dock SDK, ROG Kunai Gamepad SDK, joka takaa paremman tuen Asusin peliohjaimelle sekä Aura lighting SDK, joka takaa tuen ROG-puhelimissa nähtävään RGB-valaistukseen. Lisäksi laajennuksessa on mukana Refresh Rate Control SDK ja Performance Boost SDK, jotka antavat kehittäjille mahdollisuuden ROG Phone -puhelimien korkean virkistystaajuuksien hallintaan sekä suorituskyvyn parantamiseen. Asusin mukaan lisää ominaisuuksia laajennukseen on tulossa myöhemmin.

Asus on kertonut, että yhtiö aikoo osallistua alan tärkeisiin kehittäjäyhteisötapahtumiin vuoden 2020 aikana promotakseen Unity-kumppanuutta. Asus on myös vahvistanut samalla ROG Phone 3 -puhelimen, sillä Unityn laajennuksessa olevat ominaisuudet ovat tuettuna myös tulevassa pelipuhelimessa. Aikaisempien huhujen mukaan ROG Phone 3 -puhelimen julkaisu saattaisi tapahtua heinäkuun aikana.

Lähde: ASUSin lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS