ASUSYleinen

ASUS ROG Phone 7 esillä Geekbench-vuodossa – teknisiä tietoja vuotanut sertifioinneista

ROG Phone 6 -sarjan puhelimet.

Asukselta tullaan todennäköisesti tänäkin vuonna näkemään pelipuhelimeksi suunniteltu ROG Phone 7 -puhelin. Puhelimesta kuultiin ensimmäisiä vuotoja helmikuun alkupuolella, kun puhelimien mallinumerot sekä joitakin teknisiä tietoja paljastui.

Nyt ROG Phone 7 -puhelin on paljastunut suositun Geekbench-suorituskykytestin kautta. Suorituskykytestin kautta saadaan selville esimerkiksi suoritin sekä RAM-muistin määrä. Testin alta paljastuukin, että ROG Phone 7 olisi varustettu Qualcommin Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiirillä ja 16 gigatavulla RAM-muistia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

ROG Phone 7 -puhelimesta jo helmikuussa paljastunut mallinumero ASUS_AI2205_B on nähtävillä Geekbench-sovelluksen kautta. Mallinumero on helmikuisen vuodon mukaan Kiinaan saapuvasta ROG Phone 7 -puhelimesta.

Puhelin toimitettanee Android 13 -käyttöjärjestelmällä sekä Asuksen ROG UI-käyttöliittymällä. Testistä puhelin sai yhden ytimen osalta 2022 pistettä ja kaikkien ytimien osalta 5719 pistettä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

3C-tietokannasta on saatu selville, että Asus ROG Phone 7 -puhelimen maailmanlaajuisesti myyntiin saapuva malli, eli mallinumerolla ASUS_AI2205_A varustettu versio saisi 65 watin pikalatauksen.

Muutama päivä sitten samanlaisessa Geekbench-vuodossa nähtiin myös Asus ROG Phone 7D -malli. Vuodon mukaan puhelin olisi tällä kertaa varustettu myös Qualcommin Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiirillä. Viime vuonna Asus julkisti ROG Phone 6D -malliston, joissa kaikissa oli MediaTekin Dimensity-järjestelmäpiirit.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Geekbench-vuodosta selviää myös ROG Phone 7D -puhelimen saavan 16 gigatavua RAM-muistia. Puhelimen mallinumero ASUS_AI2205_D perusteella kyseessä on Kiinaan julkistettava malli. Pisteitä ROG Phone 7D sai yhden ytimen osalta 2012 ja kaikkien ydinten osalta 5697.

Muut ROG Phone 7 -sarjan puhelimien teknisistä tiedoista ovat toistaiseksi tuntemattomia. Ulkoasusta tai esimerkiksi näytön teknisistä ominaisuuksista ei ole nähty vuotoja. Oletettavasti ROG Phone 7 -sarjan puhelimet ovat varustettu korkean virkistystaajuuden AMOLED-paneeleilla.

Lähde: Gizmochina (1), (2)

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS