ASUSYleinen

ASUS vahvisti ROG Phone 7 -puhelimen sivuillansa – uusien pelipuhelimien julkaisu lähenee kovaa vauhtia

ROG Phone 6 -sarjan puhelimet.

Asus ei ole toistaiseksi kertonut aikeista julkaista uutta ROG Phone 7 -pelipuhelinta, mutta jo aikaisemmin siitä on kuultu huhuja. Helmikuun alussa vuoto kertoi tulossa olevan peräti kolme mallia, jotka ovat ROG Phone 7, ROG Phone 7D sekä ROG Phone 7 Ultimate. Tällä kertaa Asus on itse listannut puhelimen sivuillensa.

Asuksen virallisessa kiinalaisessa verkkokaupassa on mainittuna ROG Phone 7 -mallinimi sekä listattuna on laitteiden eri malliversioita. Listalla ovat muun muassa ASUS_AI2205_A sekä ASUS_AI2205_B, jotka kuuluvat aikaisemman vuodon mukaan ROG Phone 7 -puhelimelle. Listaus verkkokaupassa voi kertoa lähenevästä julkaisusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

ROG Phone 7 mainittu Asuksen sivuilla.

Todennäköisesti julkaisu voisi tapahtua kevään aikana, mahdollisesti maalis-huhtikuussa. Toistaiseksi ei ole varmaa nähdäänkö aluksi vain ROG Phone 7- ja ROG Phone 7 Ultimate, sekä myöhemmin vasta ROG Phone 7D. Viime vuonna D-versio pelipuhelimesta perustui MediaTekin kehittämään Dimensity-järjestelmäpiirin, kun perusmalleissa oli Qualcommin tuorein Snapdragon 8 -sarjan järjestelmäpiiri.

Nettiin on vuodettu myös epämääräinen live-vuotokuva, joka paljastanee ROG Phone 7 Pro -puhelimen. Aikaisemmat vuodot eivät ole kertoneet Pro-versiosta, vaikka sellainen saatetaankin nähdä. Tämän takia kuvavuoto pitää kuitenkin ottaa varauksella vastaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Väitetty kuva ROG Phone 7 Pro -puhelimesta.

Kuvasta nähdään puhelimen saavan Qualcommin kehittämän uusimman Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiirin, 16 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Lisäksi käyttöjärjestelmänä näyttää olevan Googlen tuorein Android 13. Vastaavia teknisiä ominaisuuksia on ROG Phone 7 -puhelimiin aikaisemminkin huhuttu.

Tiedot ROG Phone 7 -puhelimista tulevat varmasti vielä tarkentumaan, kunhan julkaisu on lähenemässä.

Lähde: ASUS, Slashleaks

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS