HisenseYleinen

Hisense suunnittelee mielenkiintoista älypuhelinta, jonka näyttö ylettyy pitkälle takaosaan asti

Hisensen patentin mukaan puhelimen näyttö ylettyy takaosaan asti.

Kiinalainen Hisense tunnetaan monenlaisista kodinkoneista, mutta yhtiöltä löytyy myös älypuhelimia. Hisense on suunnittelemassa mielenkiintoista älypuhelinta, jolle on saatu nyt myös muotoilupantentti.

Patentti pitää sisällään tarkat kuvat puhelimesta, jossa on otettu näytön osalta hieman massasta erottuva lähestymistapa. Puhelimen näyttö yltää nimittäin laitteen takaosaan asti. Näyttö taittuu alaosasta, jonka ansiosta näyttöä riittää pitkälle takaosaan asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen takaosassa on myös leveä kamera-alue, jossa on neljä kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Hisensen patentin mukaan laitteen oikeassa kyljessä on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Lisäksi mukana on yksi suurempi painike, joka voisi olla kamerapainike. Vasemmassa reunassa on SIM-korttiluukku sekä yksi ylimääräinen painike.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yleisilme puhelimessa tuo mieleen Huawei P6 -puhelimen, mutta lähestymistapa on selvästi modernimpi. Nykyaikaiset joustavat OLED-näyttöpaneelit mahdollistavat Hisensen patentoiman puhelimen toteutuksen, mutta toistaiseksi varmuutta julkaisusta ei ole.

Patentti näyttää kuitenkin Hisensen suunnitelleen mielenkiintoisen puhelimen, joka eroaa kilpailijoista. Patentti on myös hyvin yksityiskohtainen, jonka perusteella laitteen suunnittelu on ainakin ollut pitkällä. Jos puhelimen julkaisua suunnitellaan, niin siitä tullaan varmasti kuulemaan lisätietoja myöhemmin.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi