ASUSYleinen

Raportti: ASUS ZenFone 7- ja ROG Phone III -huippupuhelimet saatetaan julkaista pian

Asus on julkaissut viime vuosina monia puhelimia ja tuonut niitä saataville myös Suomessa, joista hyviä esimerkkejä ovat huippuluokan ZenFone 6 sekä ROG Phone II. Asuksen on tiedetty valmistelevan uusia ZenFone 7- ja ROG Phone III -puhelimia, sillä Qualcomm on vahvistanut jo aikaisemmin puhelimissa olevan Snapdragon 865 -huippujärjestelmäpiiri. Tällä kertaa Asuksen tulevien huippupuhelimien julkaisuajankohdasta on kuultu hieman lisätietoja.

Taiwanista kantautuvien tietojen mukaan Asus suunnittelisi molempien puhelimien julkaisua vuoden toisen neljänneksen loppupuolelle tai varhain kolmanneksen neljänneksen aikana. Asuksella kerrotaan olevan kovat tavoitteet erityisesti ROG Phone III -pelipuhelinta kohtaan, sillä sen myynnin odotetaan kasvavan jopa 30-50 prosentilla. ROG Phone III on saanut jo aikaisemmin Wi-Fi-sertifikaatin, mutta valitettavasti kovin tarkkoja tietoja laitteesta ei vielä ole.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Siinä missä ROG Phone III on mobiilipelaajille suunnattu älypuhelin, niin ZenFone 7 on perinteisempi huippuluokan älypuhelin. Esimerkiksi viime vuonna ZenFone 6 tarjosi innovatiivisen kääntyvän kameran sekä miellyttävän näyttöratkaisun ilman häiriötekijöitä. Molempien puhelimien julkaisu tapahtuu siis lähikuukausien aikana, joten Asuksen uutuuksia ei tarvitse enää kauaa odotella.

Lähde: Ctee.com.tw

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS