AndroidASUSYleinen

ASUS Zenfone Max Pro (M2) Suomessa myyntiin 28. tammikuuta 299 euron hintaan

ASUS on julkaissut tänään Suomessa uuden Zenfone Max Pro (M2) -älypuhelimen. Kyseessä on seuraaja viime vuoden edulliselle M1-versiolle. Uudistetussa versio kerrotaan olevan mahtava akkukesto, parempi kestävyys ja uudistetut kamerat.

Zenfone Max Pro (M2) -puhelimen takaosan kuorta koristaa uusi Wave-viimeistely. Puhelimessa on myös kätevä kolmipaikkainen korttitelakka, johon saa kaksi SIM-korttia ja microSD-kortin, jolla voit laajentaa tallennustilaa jopa 2 teratavuun asti. Yksi laitteen suurimmista valttikorteista on puhdas Android-käyttökokemus, joka takaa että käyttäjällä on käytössään Android-versio ilman ylimääräisiä ohjelmia ja sovelluksia. Zenfone Max Pro (M2) -puhelimessa on Android 8.1 Oreo, mutta päivittyy Android 9 Pie-käyttöjärjestelmäksi pian julkaisun jälkeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen näyttö on kooltaan 6,3 tuumaa ja siinä on Full HD+ -tarkkuus sekä loviratkaisu. Näyttöä on suojaamassa Gorilla Glass 6 -lasi, joka on suunniteltu kestämään 15 perättäistä pudotusta. Tehoista on puolestaan vastaamassa Qualcommin Snapdragon 660 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 6 gigatavua RAM-muistia. Puhelimessa on myös valtava 5000 milliampeeritunnin akku.

Kameroita ASUS on puhelimeen laittanut kaksi taakse sekä yhden eteen. Kaksoiskamera rakentuu 12 megapikselin pääkamerasta sekä 5 megapikselin syvyyskartan luomiseen tarkoitetusta kamerasta. Etukameran tarkkuus on 13 megapikseliä.

Suomessa Zenfone Max Pro (M2) on saatavilla 28. tammikuuta 2019 eteenpäin ja toimitusten odotetaan alkavan viikolla 5. Tarjolle tulee 6 gigatavun RAM-muistilla varusteltu versio, jossa on 64 gigatavua tallennustilaa. Hintaa löytyy 299 euroa.

Lähde: ASUS Nordic

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Edellinen zenfone max oli kyllä hyvä puhelin, muuten kuin että EI OLE HUOLTOA SUOMESSA, MITÄ HELVETTIÄ! Siihen loppu asusten osto kun joutuu puolaan lähettämään huoltoon…

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android