Yleinen

Autovalmistaja Polestarin ensimmäisen älypuhelimen kuvat paljastuivat viranomaisen toimesta

Autovalmistaja Polestar on vahvistanut suunnittelevansa ensimmäisen älypuhelimen julkaisua ainakin Kiinan markkinoille. Kyseessä on uusien tietojen valossa uudelleen nimetty versio Meizu 21 Pro -puhelimesta, joka on loogista, kun Meizulla ja Polestarilla on vahvat yhteydet autovalmistaja Geelyyn.

Polestar-puhelimen kuvat ovat paljastuneet nyt Kiinan televiranomaisen TENAA:n tietokannasta. Kuvien perusteella suuria eroavaisuuksia muotoilussa ei olisi verrattuna Meizu 21 Prohom. Puhelimen takaosassa on tällä kertaa Polestarin logo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valitettavasti sertifiointi ei kerro vielä juurikaan kuvia enempää. Jos kyseessä on sama laite kuin Meizu 21 Pro, niin kyse olisi huipputason laitteesta. Meizu 21 Pro julkaistiin aikaisemmin tällä viikolla, ja kyseessä on kerrottu olevan kiinalaisvalmistajan viimeinen perinteinen älypuhelin yhtiön keskittyessä entistä vahvemmin tekoälyyn.

Meizu 21 Prossa on 6,79 tuuman kokoinen OLED-näyttöpaneeli, jossa on 3198 x 1368 pikselin tarkkuus, 120 hertsin virkistystaajuus sekö 1250 nitin kirkkaus. Tehoista vastaa Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on korkeintaan 16 gigatavua LPDDR5X-RAM-muistia sekä 512 gigatavua sisäistä UFS 4.0 -tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Meizu 21 Pro

Puhelimessa on myös 5050 milliampeeritunnin akku sekä tuki 80 watin langalliselle lataukselle ja 50 watin langattomalle lataukselle. Laitteen takaosassa on 50 megapikselin pääkamera, 13 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 10 megapikselin telekamera. Etuosassa on 32 megapikselin selfiekamera. Tarkemmat tiedot puhelimet löytyvät aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Polestar-puhelimen tarkasta julkaisuajasta ei ole vielä tietoa, mutta odotettavasti julkaisu olisi jo hyvin lähellä.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen