AppleYleinen

Julkistaako Apple uusia iPad-tabletteja tällä viikolla? Luvassa useita uutuuksia maalis-huhtikuussa

Apple iPad Pro

Applen kerrotaan julkistavan uusia tuotteita tällä viikolla ilman mitään suurempia julkistustilaisuuksia. Kyseessä olisi huhuttujen uusien iPad-tablettien julkaisu, joita varten Applen on suunnitellut ainoastaan lehdistötiedotteen julkaisemisen sivuillansa.

Toistaiseksi iPad-tablettien julkaisu on kaikista korkeimmalla listalla, vaikka tarkkaa tietoa tällä viikolla esiteltävistä laitteista ei olekaan. Apple saattaa esitellä myös uusia Mac-tietokoneita tai lisätarvikkeita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Myös Apple-analyytikko Mark Gurman on kertonut, että Apple suunnittelee uusien iPad Pro ja iPad Air -tablettien julkaisua, mutta myös uutta MacBook Air -tietokonetta sekä päivitettyjä Magic Keyboard ja Apple Pencil -lisälaitteita. Gurmanin mukaan luvassa ei olisi mitään suurta julkistustilaisuutta.

Hänen mukaansa julkistus tapahtuisi maaliskuun aikana tai vasta huhtikuussa. Macrumorsin lähteiden mukaan luvassa olisi julkistus jo tällä viikolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tablettien osalta Applelta odotetaan kahta iPad Pro -tablettia, joissa on M3-piiri sekä OLED-näyttöpaneeli. Odotuksissa on kaksi uutta iPad Air –tablettia, joissa olisi M2-piiri ja tarjolle tulisi uusi 12,9 tuuman näytöllä varusteltu versio. Macbook Air -tietokoneesta odotetaan 13 ja 15 tuuman versioita M3-piirillä.

Huhut ovat povanneet myös uutta väriversiota iPhone 15- ja iPhone 15 Plus -puhelimista, mutta tarkempia tietoja ei ole olemassa. Jos julkistus tällä viikolla pitää paikkansa, niin lisätietoja saadaan lähipäivinä.

Lähde: Macrumors, Bloomberg

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple