AndroidBlackBerryYleinen

BlackBerry KEY2 LE nyt ostettavissa myös Suomeen – Hinta 399 euroa

BlackBerry-brändin lisensoinut TCL julkaisi IFA-messuilla alkusyksystä uuden edullisen BlackBerry KEY2 LE -älypuhelimen, jonka myynti alkoi valituilla markkinoilla. Nyt puhelin on tuotu myös suomalaisten kuluttajien ulottuville BlackBerryn verkkokaupan kautta.

BlackBerry KEY2 LE on teknisesti heikompi kuin isoveljensä (KEY2), mutta myös hinta on samalla saatu pidettyä alhaisempana. Tehoista puhelimessa vastaa Snapdragon 636 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 4 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on tarjolla 32 tai 64 gigatavua mallista riippuen, mutta tarvittaessa on myös muistikorttipaikka. Näyttö on KEY2 LE:n kohdalla 4,5 tuumaa ja tarkkuutta on 1080 x 1620 pikseliä. Näytössä on 3:2-kuvasuhde ja sitä on suojaamassa Gorilla Glass -lasi. Puhelin tarjoaa kaksoiskameran, joka koostuu 13 megapikselin pääsensorista sekä 5 megapikselin sensorista. Etukamera on kooltaan 8 megapikseliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muita BlackBerry KEY2 LE:n ominaisuuksia ovat 3000 milliampeeritunnin akku, Android 8.1 Oreo -käyttöjärjestelmä sekä sormenjälkilukija, joka on sijoitettu puhelimen näppäimistöön. Laite on rakennettu muovista ja tarjolle tulevat kolme värivaihtoehtoa, jotka ovat musta, kultainen ja punainen.

Puhelimen hinnat ovat BlackBerryn verkkokaupassa samat kuin aikaisemmin ilmoitetut. Edullisemman 32 gigatavun version saa käsiinsä 399 eurolla ja kalliimman 64 gigatavun version 429 eurolla. Puhelimen näppäimistöasetelmia on tarjolla neljä, jotka ovat QWERTY – EU, QWERTY – UK, AZERTY ja QWERTZ.

Lähde: BlackBerry

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android