Black FridayNokiaYleinen

Tässä ovat Nokia-puhelimien Black Friday -tarjoukset – Nokia 2.1 vain 99 euroa

Myöskin Nokia-puhelimien uusi koti HMD Global on lähtenyt mukaan Black Friday -rientoihin laajentamalla omassa verkkokaupassaan puhelinvalikoimaa sekä alentamalla hintoja. Yhteensä alennetulla hinnalla puhelimia löytyy 5 kappaletta, jotka ovat Nokia 1, Nokia 2.1, Nokia 3.1, Nokia 5.1 ja Nokia 6.1. Mielenkiintoista valikoimassa on Nokia 2.1 Android Go -älypuhelin, joka ei ole kovinkaan laajasti ollut aikaisemmin Suomessa myynnissä.

Erityisesti houkuttelevia tarjouksia HMD Globalin verkkokaupassa ovat Nokia 1 ja Nokia 2.1, jotka molemmat tarjoavat kohtuullisia ominaisuuksia jo alkuperäisillä hinnoilla, mutta nyt 20 euron alennus tekee laitteista vieläkin houkuttelevampia. Lisäksi Nokia 1 -puhelimen ostajat saavat kaupan päälle kaksi Xpress-On-suojakuorta. Nokia 2.1 -puhelimen ostajat saavat kylkiäisenä 9,99 euron arvoisen läpinäkyvän suojakuoren.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Myöskin Nokia 3.1-, Nokia 5.1- ja Nokia 6.1 -puhelimet ovat 20 euron alennuksessa ja mukana toimitetaan 19,99 euron arvoinen Filp Cover -suojakuori. Nokia 5.1 -puhelimen ostajat saavat 24,99 euron arvoisen Nokia-merkkisen autolaturin, jossa on Quick Charge 3.0 -pikalataustuki.

Nokia-puhelimien tarjoukset ovat voimassa Suomessa 23.11.2018 lähtien ja kestävät 26.12.2018 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Tilattujen tuotteiden arvioitu toimitusaika on 1-5 päivää, mutta kaupan päälliset lähetetään arviolta 3. joulukuuta 2018.

Lisää hyviä Black Friday -puhelintarjouksia löydät tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday