AndroidBlackBerryYleinen

Suomalaiset voivat nyt tilata BlackBerry KEYone -puhelimen 599 euron hintaan – virallinen verkkokauppa auki

BlackBerry KEYone on tilattavissa nyt virallisesti myös Suomeen

TCL on julkaissut tänä vuonna BlackBerry KEYone -älypuhelimen. Kyseessä on TCL:n ensimmäinen BlackBerry-puhelin, jonka yhtiö on julkaissut tuotemerkin lisensoimisen jälkeen. KEYone -puhelimen kohokohtia ovat QWERTY-näppäimistö sekä laadukas rakenne BlackBerrylle ominaisella pehmeällä takaosan pinnoitteella.

Tällä kertaa BlackBerryn tuotemerkillä myytävät laitteet ovat palaamassa tarjolle myös laajemmin TCL:n toimesta. Yhtiö on päättänyt avata Euroopassa oman verkkokaupan, josta tuotteita on mahdollista ostaa. Ensimmäisenä tarjolla on luonnollisesti BlackBerry KEYone sekä erinäisiä lisätarvikkeita. Verkkokauppaa operoi Luzern Solutions Ltd., jolla on yli kymmenen vuoden kokemus eri brändien verkkokaupoista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

BlackBerry KEYonen sisällä hyrrää Qualcommin keskiluokan kahdeksanytiminen Snapdragon 625 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 3 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa puhelin tarjoaa 32 gigatavua, mutta jollei tämä riitä tukee laite myös muistikortteja aina 2 teratavuun asti. KEYonen näyttö on kooltaan 4,5 tuumaa ja sen tarkkuus on 1620 x 1080 pikseliä, joka tuottaa 433 pikselitiheyden tuumaa kohden. Puhelimen akku on kooltaan 3505 milliampeerituntia ja sitä ladataan hyödyntäen USB-C -tyypin latausliitintä. Laite tukee myös Qualcomm Quick Charge 3.0 -standardia, joka takaa akun latautumisen 36 minuutissa 50 prosenttiin.

KEYonessa on pääkamerana 12 megapikselin Sonyn IMX278 -anturi sekä etukamera on suuruudeltaan 8 megapikseliä. Puhelimen käyttöjärjestelmänä on Googlen Android 7.1 Nougat, jossa ei ole juurikaan valmistajan omia muutoksia.

BlackBerry KEYone on nyt tilattavissa virallisesta verkkokaupasta yhteensä 28 maahan, joihin myös Suomi lukeutuu. Hintaa puhelimella on 599 euroa ja QWERTY-näppäimistöasettelu on tarjolla neljässä vaihtoehdossa (AZERTY, QWERTZ, QWERTY – EU, QWERTY – UK).

Lähde: BlackBerry (sähköposti), virallinen verkkokauppa

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android