AndroidBlackBerry

BlackBerryn kolmas Android-puhelin julki – hinta 579 euroa

argon_priv_neon_3upBlackBerry on tänään julkaissut uuden Android-puhelimen, joka kantaa nimeä BlackBerry DTEK60. Puhelin on useasti vieraillut valmistajan omilla sivuilla sekä jälleenmyyjien mainoksissa, mutta tänään uutuuspuhelin on julkaistu virallisesti.

Puhelimesta löytyy 5.5 tuuman QHD (2560×1440) kosketusnäyttö, neliytiminen Qualcomm Snapdragon 820-järjestelmäpiiri, jonka tukena on 4 gigatavua RAM-muistia. Puhelimesta löytyy myös 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa ja jos tämä ei riitä tarjoaa puhelin tuen jopa 2 teratavun muistikortille. DTEK60:n akku on kooltaan 3000 milliampeerituntia ja siitä löytyy USB-C-tyypin latausliitin. Puhelin tukee myös Quick Charge 3.0 -pikalatausteknologiaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

BlackBerry DTEK60:n pääkamera on 21 megapikseliä, jonka ominaisuuksiin lukeutuvat 4K-videokuvaus, 4x digitaalinen zoom ja HDR-kuvaus. Muita laitteen ominaisuuksia ovat sormenjälkilukija ja Android 6.0 -käyttöjärjestelmä.

Puhelin on saatavilla tästä päivästä lähtien Yhdysvalloissa, Kanadassa, Iso-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Espanjassa, Italiassa ja Alankomaissa. Euroopassa BlackBerry DTEK60:n hintalappu on 579 euroa. Suomen markkinoilla uutuuspuhelinta tuskin tullaan näkemään.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android