AndroidBlackBerry

Julkistamaton BlackBerry DTEK60 päätyi ennakkotilattavaksi ja vahingossa valmistajan sivuille

dtek60-3BlackBerry kertoi viime viikolla luopuvansa matkapuhelimien kehittämisestä, mutta se ei tarkoita, etteikö uusia puhelimia BlackBerryn tuotemerkin alla nähtäisi. BlackBerry suunnittelee julkaisevansa lähiaikoina uuden Argon koodinimeä kantavan laitteen, jonka nimi on myyntiin tullessaan BlackBerry DTEK60.

Vaikka puhelinta ei vielä ole virallisesti julkaistu, niin muutamat jälleenmyyjät ovat aloittaneet laitteen ennakkomyynnin. Kanadalaiset NCIX ja DirectDial ottavat ennakkotilauksia vastaan 699 dollarin hintalapulla. On huhuttu, että BlackBerry saattaisi olevan valmis julkaisemaan DTEK60:n 11. lokakuuta 2016.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kyseiset jälleenmyyjät eivät ole ainoita, jotka ovat mokanneet uutuuspuhelimen kanssa, sillä myös itse BlackBerry on listannut puhelimen vahingossa sivuillensa. BlackBerry DTEK60:n tekniset tiedot sekä muutamat kuvat ovat nähtävissä sivuilla ainakin vielä artikkelin kirjoitushetkellä. Puhelimesta tulee valmistajan sivujen mukaan löytymään 5.5 tuuman QHD (2560×1440) kosketusnäyttö, neliytiminen Qualcomm Snapdragon 820-järjestelmäpiiri, jonka tukena on 4 gigatavua RAM-muistia. Puhelimesta löytyy myös 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa, mutta tiettävästi muistikorttipaikkaa ei laitteesta löydy. DTEK60:n akku on kooltaan 3000 milliampeerituntia ja siitä löytyy USB-C-tyypin latausliitin.

Uutuuspuhelimen kamera on 21 megapikseliä, jonka ominaisuuksiin lukeutuvat 4K-videokuvaus, 4x digitaalinen zoom ja HDR-kuvaus. Muita laitteen ominaisuuksia ovat sormenjälkilukija ja Android 6.0 -käyttöjärjestelmä.

 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android