BlackBerryYleinen

BlackBerryn toinen Android-puhelin julki – tässä on BlackBerry DTEK50

originalEilen kerroimme, että BlackBerryn seuraavan Android-puhelimen kuvat joutuivat ennen julkaisua yhtiön sivuille, jolloin vielä ei tiedetty, milloin puhelin virallisesti julkaistaan. BlackBerry julkaisi puhelimen kuitenkin varsin nopeasti tämän jälkeen. Uutuuspuhelin kantaa nimeä BlackBerry DTEK50.

BlackBerry DTEK50 on alkuperältään Alcatel Idol 4 -puhelin, joka julkaistiin aiemmin tänä vuonna. Suurin ero puhelimien välillä on se, että tällä kertaa puhelinta yritetään saada kaupaksi BlackBerryn brändin alla. Puhelimesta löytyy myös BlackBerryn näkemys turvallisesta Android -käyttöjärjestelmästä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuuspuhelin on BlackBerryn mukaan maailman turvallisin Android -älypuhelin, josta löytyy liuta yhtiön esiasennettuja turvallisuuteen keskittyviä ominaisuuksia ja sovelluksia.

BlackBerry DTEK50:n sisällä hyrrää Qualcommin Snapdragon 617 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 3 gigatavua RAM-muistia. Laite perustuu 5.2 tuuman FullHD-tasoiseen kosketusnäyttöön. Puhelimesta löytyy 13 ja 8 megapikselin kamerat. Muistia laitteessa on vain 16 gigatavua, mutta laitteesta löytyy myös muistikorttipaikka, joka tukee jopa 2 teratavun muistikortteja. Muita laitteen ominaisuuksia ovat NFC, 4G LTE -yhteydet sekä 2610 milliampeeritunnin akku, joka tukee myös pikalatausta.

Puhelin saapui heti julkistuksen jälkeen ennakkotilattavaksi Yhdysvalloissa, Kanadassa, Iso-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Espanjassa, Italiassa ja Alankomaissa 299 dollarin hintalapulla, puhelin maksaa Euroopassa vastaavasti 339 euroa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:BlackBerry