AndroidBlackBerryYleinen

BlackBerryn tulevan Android-puhelimen kuvat valuivat nettiin juuri ennen julkaisua

DTEK50_Angle3_onWhite_revBlackBerry on aikeissa julkaista yhtiön toisen Android -puhelimen myöhemmin tänä vuonna. Puhelimen koodinimi on ”DTEK50”, josta on käytetty huhuissa nimitystä Blackberry Neon. Nyt nettiin on vuotanut BlackBerryn omien sivujen kautta tulevan puhelimen kuvia sekä tarkat tekniset tiedot. Uutuuspuhelin ei tule olemaan yhtiön seuraava lippulaivamalli, vaan asettuu ennemmin keskihintaluokkaan.

BlackBerry Neonin sisällä hyrrää Qualcommin Snapdragon 617 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 3 gigatavua RAM-muistia. Laite perustuu 5.2 tuuman FullHD-tasoiseen kosketusnäyttöön. Puhelimesta pitäisi löytyä 13 ja 8 megapikselin kamerat. Muistia laitteessa on vain 16 gigatavua, mutta laitteesta löytyy myös muistikorttipaikka, joka tukee jopa 2 teratavun muistikortteja. Muita laitteen ominaisuuksia ovat NFC, 4G LTE -yhteydet sekä 2610 milliampeeritunnin akku, joka tukee myös pikalatausta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

BlackBerry Neon ei sisällä fyysistä näppäimistöä, joka löytyi muun muassa aiemmasta BlackBerry Priv -puhelimesta. Puhelimen julkaisun odotetaan tapahtuvan pian, mutta BlackBerry ei ole toistaiseksi vahvistanut milloin se tulee tapahtumaan.

Lähde: CrackBerry

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android