OnePlusYleinen

Blockfest ja OnePlus aloittavat yhteistyön – Nimi uudistuu

OnePlus ja Blockfest ovat kertoneet aloittaneensa laajan yhteistyön, jonka myötä festivaalikokemukseen tuodaan uusia ulottuvuuksia. Blockfest järjestetään tänä vuonna 16.-17. elokuuta Tampereen Ratinassa. Yhteistyön myötä festivaali uudistuu nimellä Blockfest Presented by OnePlus.

”Yhteisöllisyys on OnePlussalle tärkeää, ja Blockfest on yksi Suomen suurimpia festareita, jossa hyvä yhteishenki näkyy vahvasti. Festari kehittyy myös joka vuosi, ilmentäen OnePlussalle tyypillistä Never Settle -henkeä. Pääyhteistyökumppanina voimme olla mukana tekemässä tapahtumasta entistä ikimuistoisemman ja tarjota festarikävijöille sekä meidän yhteisöllemme unohtumattomia kokemuksia”, kertoo Elias Salmi, OnePlus Suomen maajohtaja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kumppanuus tuo festivaaliyhteisölle mahdollisuuden vaikuttaa tapahtuma-alueeseen. Festivaalikävijät pääsevät ennakkoon äänestämään OnePlus-loungen aktiviteeteista ja näin ollen vaikuttamaan festivaalialueen sisältöön.

Blockfest on vuonna 2008 syntynyt festivaali, joka on vuosien varrella vakiinnuttanut asemansa Pohjoismaiden suurimpana hiphop-tapahtumana. OnePlus puolestaan on kansainvälinen mobiiliteknologiayhtiö, joka haastaa teknologian perinteisiä käsitteitä yhteisönsä kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Never Settle -mantran ympärille perustetun OnePlussan tuotteille ominaista on ensiluokkainen laatutuntuma ja korkea suorituskyky. Syksyllä 2016 Suomen markkinoille saapunut yhtiö on kasvanut yhdeksi maan suosituimmista älypuhelinbrändeistä.

Blockfestin ja OnePlussan yhteistyöstä luvataan tiedotettavan lisää festivaalin lähestyessä.

Lähde: OnePlussan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus