GoogleYleinen

Google One -tilauksiin isoja muutoksia – VPN-ominaisuus poistuu käytöstä

Google on ilmoittanut tekevänsä muutoksia Google One -tilauksiin 15. toukokuuta alkaen. Google toi vuonna 2020 oman VPN-ominaisuuden osaksi Google One -palvelun tilausta, mutta tänään yhtiö on kertonut sulkevansa ominaisuuden.

Aikaisemmin ominaisuutta mainostettiin tarjoamalla lisäturvaa puhelimille, mutta nähtävästi tarpeeksi suurta kysyntää ei ole Googlen omalle VPN:lle ollut. Tällä hetkellä VPN on saatavilla Google One -tilaajille Android- ja iOS-laitteilla, mutta myös Mac- ja Windows-käyttäjille. VPN:n on ollut saatavilla kaikille Google One -tilaajille maaliskuusta 2023 lähtien.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi Google ei ole kertonut tarkkaa aikataulua VPN:n poistamiseksi, mutta se tapahtuu tänä vuonna. Google ei kuitenkaan tee muutoksia Pixel VPN:n ominaisuuteen, joten VPN:n toimii osana Pixel-puhelimia edelleen. VPN-ominaisuuden poistamisen ohella Google on kertonut tekoälyyn perustuvan Magic Editor -ominaisuuden tulevan useampien käyttäjien saataville.

Google Onella on yli 100 miljoonaa tilaajaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Googlen ilmoittamat keskeiset muutokset:

  • Laajempi pääsy suosittuihin ominaisuuksiin: Parannetut muokkausominaisuudet, kuten Magic Eraser ja potrettivalo, ovat kaikkien Google Kuvat ‑käyttäjien käytettävissä vaatimukset täyttävillä laitteilla ‌1‌5‌. toukokuuta Dark web ‑raportti tulee kaikkien ehdot täyttävien Google-tilien saataville tulevien kuukausien aikana.
  • Magic Editor useampien käyttäjien saataville: Google Kuvien muokkaustyökalu Magic Editor on kaikkien Google Kuvat ‑käyttäjien käytettävissä toukokuusta alkaen. Generatiivista tekoälyä hyödyntävän intuitiivisen työkalun avulla kuvien muokkaaminen on entistä Vähintään Premium 2 Tt ‑paketin tilanneet Google One ‑jäsenet saavat rajattomat tallennukset luomuksilleen Magic Editorissa.
  • Kaksi etua poistuu käytöstä: Haluamme keskittyä kysytyimpien ominaisuuksien ja etujen tarjoamiseen, joten ‌1‌5‌. toukokuuta alkaen valittuja Google Kuvat ‑tulostetilauksia ei enää toimiteta maksutta (Kanadassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Yhdysvalloissa ja EU:n alueella). Lisäksi VPN by Google One poistuu käytöstä myöhemmin tänä vuonna.

Lähde: Google

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google