NothingYleinen

Carl Pei vahvisti: Nothing Phone (1) -puhelimen käyttäjät saavat Phone (2) -puhelimen ohjelmiston elokuussa

Nothingin perustaja Carl Pei.

Nothing Phone (2) tullaan julkistamaan virallisesti 11. heinäkuuta, ja kyseessä on brittiläisen firman järjestyksessään toinen älypuhelin. Nothing Phone (1) esiteltiin viime vuonna ja nyt uuden puhelimen on luvattu olevan enemmän premium kuin edeltäjänsä. Lisäksi uutuuspuhelimessa on uusin ohjelmisto.

Tulevassa puhelimessa on vahvistettu olevan Nothing OS 2.0 -ohjelmisto, joka perustuu Android 13 -käyttöjärjestelmään. Kyseessä odotetaan olevan selvä päivitys verrattuna Nothing Phone (1) -puhelimessa olevaan nykyiseen Android 13 -pohjaiseen Nothing OS 1.5 -käyttöliittymään. Nothingin toimitusjohtaja Carl Peillä on kuitenkin hyviä uutisia kerrottavanaan vanhan puhelimen käyttäjille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing Phone (1) on saamassa Pein mukaan Nothing OS 2.0 -päivityksen elokuun aikana. Päivitystä on lupa odottaa puolitoista kuukautta Nothing Phone (2) -puhelimen julkaisun jälkeen. Ohjelmisto on ollut Nothingille iso investointi, sillä tällä hetkellä sen parissa on työskennellyt yli 100 työntekijää.

Toistaiseksi on epäselvää, millaisia uudistuksia Nothing OS 2.0 on tuomassa mukanaan. Nothing on kuitenkin itse kertonut hieman, sillä ohjelmistotiimin on kerrottu aloittaneen kehityksen lähes tyhjästä. Odotettavasti luvassa on suuria uudistuksia verrattuna nykyiseen ohjelmistokokemukseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing Phone (2) -puhelimessa on vahvistettu olevan Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, 6,7 uuman näyttöpaneeli sekä 4700 milliampeeritunnin akku. Puhelimelle on lisäksi luvattu 3 vuoden ajan Android-päivityksiä sekä 4 vuoden ajan tietoturvapäivityksiä.

Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing