SonyYleinen

Odotettu julkaisu lähenee: Sony WF-1000XM5 -kuulokkeista paljastui lisätietoja

Sony on julkistamassa todennäköisesti lähiviikkoina uudet WF-1000XM5-kuulokkeet, jotka edustavat yhtiön huipputason täyslangattomia nappikuulokkeita. Sony tulee panostamaan erityisesti aikaisempaa kompaktimpaan toteutukseen. Uusi vuoto paljastaa kuulokkeista nyt paljon uusia yksityiskohtia.

Winfuture.de-sivusto on saanut käsiinsä Sony WF-1000XM5 -kuulokkeiden tarkemmat tekniset tiedot. Sony tulee tarjoamaan uudistetun Dynamic Driver X -elementin, joka on halkaisijaltaan 8,4 millimetriä. Sen pitäisi tarjota erinomainen äänenlaatu, joka varmistaa ”rikkaamman laulun” ja paremman äänentoiston. Kuulokkeissa on tuettuna Hi-Res Audio sekä DSEE Extreme.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sonyn kerrotaan mainostavan kuulokkeissa olevan kaksi patentoitua prosessoria ja kaksi Dual Feedback -mikrofonia, joiden melunvaimennus on optimoitu reaaliaikaisesti parhaimman suorituskyvyn tarjoamiseksi ympäristön mukaisesti.

Jokaisessa kuulokkeessa on kolme mikrofonia, joiden pitäisi tallentaa ympäristön melua entistä tarkemmin. Vuodon mukaan WF-1000XM5-kuulokkeissa on integroidut Bone Conduction -anturit ja Precise Voice Pickup -tekniikka, joiden avulla käyttäjän ääni voidaan tallentaa keskustelujen aikana, jopa meluisissa ympäristöissä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sony on saanut mahdutettua kuulokkeiden latauskoteloon 500 milliampeeritunnin kokoisen akun, jonka avulla kuulokkeiden kokonaiskäyttöaika on 24 tuntia. Toistaiseksi vuoto ei osaa kertoa kuulokkeiden omien akkujen kokoa tai aktiivisen melunvaimennuksen vaikutusta käyttöaikaan. Kuulokkeiden akkuihin pitäisi saada kolmessa minuutissa tunniksi virtaa latauskotelossa. Täysi lataus tapahtuu 2 tunnin aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

WF-1000XM5-kuulokkeissa kerrotaan olevan Bluetooth 5.3 -yhteystuki ja Sony on saanut mukaan tuen kahdelle laitteelle samaan aikaan. Kuulokkeissa on IPX4-luokitus, joten niiden pitäisi kestää hikeä ja roiskevettä.

Toistaiseksi kuulokkeiden hinnasta tai saatavuudesta ei ole tietoa.

Lähde: Winfuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony