NothingYleinen

Nothing Phone (2) esitellään virallisesti 11. heinäkuuta

Nothing vihjailee uudistetusta Glyph-valaistuksesta.

Nothing on vihjaillut uudesta toisen sukupolven älypuhelimesta keväästä lähtien, mutta nyt julkaisu on vihdoin lähenemässä. Nothing on tänään vahvistanut nimittäin tarkan julkaisupäivämäärän. Puhelimesta on kerrottu jo aikaisemmin muutamia yksityiskohtia, mutta todennäköisesti lähiviikkoina kuullaan edelleen lisää.

Nothing Phone (2) tullaan esittelemään 11. heinäkuuta kello 18.00 Suomen aikaan. Tilaisuus tullaan lähettämään suorana yrityksen virallisien sivujen kautta. Nothing on myös tänään jakanut uuden vihjailevan kuvan, josta saadaan vahvistus hieman päivitetyille Glyph-valoille. Valojuovat muistuttavat pitkälti sitä, mitä nähtiin jo aikaisemmin vuotokuvissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing Phone (2)

Vuotokuvat paljastivat aikaisemmin Nothing Phone (2) -puhelimen saavan päivitettyjen Glyph-valojen ohella myös pyöristetyn alumiinikehyksen sekä pienen pyöristyksen lasipintoihin.

Nothing Phone (2) -puhelimessa on vahvistettu olevan Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, 6,7 uuman näyttöpaneeli sekä 4700 milliampeeritunnin akku. Puhelimelle on lisäksi luvattu 3 vuoden ajan Android-päivityksiä sekä 4 vuoden ajan tietoturvapäivityksiä.

Lähde: Nothing

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing