Yleinen

Clubhouse saapui ladattavaksi Android-laitteille Yhdysvalloissa – laajempi jakelu alkaa tulevina viikkoina

Clubhouse on ollut saatavilla vain Applen iOS-laitteille, mutta nyt se on saapumassa myös Android-laitteille pitkän odotuksen jälkeen. Clubhousen Android-versio on nyt saapunut laajasti beetaversiona ladattavaksi Yhdysvalloissa ennen laajempaa globaalia julkaisua.

Viimeisien kuukausien aikana Clubhouse on noussut suureen suosioon ja sen ideana on helpottaa audiovisuaalista viestintää. Sovelluksessa voidaan tehdä huoneita jopa 5000 ihmisille ja siellä voidaan järjestää live-keskusteluita ja ihmiset voivat osallistua huoneissa puhumiseen tai kuunteluun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Clubhouse on selvästi etsimässä uutta kasvua Android-laitteiden keskuudesta, sillä jo monet suuremmat sosiaalisen median alustat ovat ottaneet käyttöön Clubhousen kaltaisia ominaisuuksia. iOS-alustalla Clubhousen suosio on laskenut viime aikoina, mutta Android-laitteille sovellusta on odotettu todella kauan.

Aluksi Clubhousen Android-version beetatestaus on mahdollista vain Yhdysvalloissa, mutta kehittäjän mukaan muiden englanninkielisten alueiden käyttöönotto laajenee seuraavien viikkojen aikana. Todennäköisesti Clubhouse on tulossa laajemmin saataville monissa maissa pian, sillä myös iOS-versio on saatavilla globaalisti.

Android-käyttäjille Clubhouse on nyt saatavilla Yhdysvalloissa Google Playn kautta, ja muilla alueilla on mahdollista ilmoittaa kiinnostuksensa sovellusta kohtaan ennakkorekisteröimisen muodossa. Ennakkorekisteröitymisen jälkeen Google Play ilmoittaa heti, kun Clubhouse on saatavilla omalla alueella.

Lähde: Clubhouse

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen