SharpYleinen

Vaikuttiko vuotanut Leica-yhteistyö lykkäämiseen? Sharp perui tälle päivälle odotetun Aquos R6 -puhelimen julkaisun

Sharp on ilmoittanut lykkäävänsä tälle päivälle, eli 10. toukokuuta odotettua huippupuhelimen julkaisua. Ilmoitus julkaisun lykkääntymisestä tuli pian sen jälkeen, kun kuvat odotetusta Aquos R6 -puhelimesta vuotivat verkkoon. Kuvien perusteella Sharp olisi tehnyt puhelimen kameroissa yhteistyötä Leican kanssa, joka on ollut yleensä Huawein puhelimien yksinoikeus. Toistaiseksi ei ole tietoa, onko tuoreimmalla vuodossa tekemistä julkaisun peruuntumiseen.

Valitettavasti Sharp ei ole kertonut tarkempaa tietoa uudesta julkaisupäivästä, mutta yhtiö on kertonut ilmoittavan siitä tarkemmin heti kun on jotain uutta kerrottavaa. Kyseessä ei olisi todennäköisesti ollut merkittävä julkaisu globaaleille markkinoille, sillä Sharpin puhelimet ovat yleensä olleet saatavilla vain Japanissa sekä valikoiduilla muilla markkina-alueilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sharp Aquos R6 -puhelimen odotettiin olevan kuitenkin todella mielenkiintoinen Snapdragon 888 -järjestelmäpiiriin perustuva huippupuhelin. Vuotokuvien mukaan puhelimen takaosassa olisi valtava kamera-alue, jossa on kaksi kameraa Leican linsseillä varusteltuna. Lisäksi laitteen etuosassa nähdään kaartuvilla reunoilla varusteltu näyttöpaneeli.

Odotettu Sharp Aquos R6

Lähde: Twitter (Sharp)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sharp