DeezerYleinen

Deezer julkaisi musiikkisovelluksensa Wear OS -älykelloille

Musiikin suoratoistopalvelu Deezer on julkaissut virallisesti sovelluksensa Wear OS -käyttöjärjestelmään perustuville älykelloille. Yhtiö on vihjaillut uudesta sovelluksesta pariin otteeseen tämän vuoden aikana ja sovellus esiteltiin jo elokuussa. Ensimmäisenä sovellus saapuu yksinoikeudella Wear OS 3 -käyttöjärjestelmäversiota pyörittäville kelloille. Myöhemmin sovellus voi saapua myös vanhemmille Wear OS -käyttöjärjestelmäversioille.

Sujuvan käyttökokemuksen lisäksi premium- sekä family-tilaajat pääsevät sovelluksen avulla käyttämään palvelun keskeisiä ominaisuuksia. Näihin lukeutuu Flow-ominaisuus ja musiikin lataaminen suoraan kelloon offline-kuuntelua varten. Tällöin sovelluksen käyttämiseen ei tarvitse älypuhelinta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Offline-toiston lisäksi kelloon saatavan sovelluksen avulla käyttäjä voi selata suoraan kellosta omaa kirjastoaan ja sinne tehtyjä soittolistoja, samalla tavalla kuin puhelimenkin Deezer-sovelluksessa. Ulkoisesti Deezerin kellosovellus on pelkistetty ja muistuttaa ulkoasultaan esimerkiksi YouTube Musicin ja Spotifyn kelloille suunniteltuja sovelluksia. Teemaltaan sovelluksen ulkoasu on tumma.

Deezer tarjoaa maksullisten tilausvaihtoehtojen lisäksi myös ilmaisen, mainoksilla varustetun mahdollisuuden käyttää sovellusta. Sovelluksen hinta on 10,99 dollaria kuukaudessa. Perhetilaus puolestaan maksaa 17,99 dollaria kuukaudessa ja perhetilejä voi olla kuusi kappaletta.

Lähde: Deezer, 9To5Google

Kommentoi