Disney+Yleinen

Disney+ julkaistaan Suomessa 15. syyskuuta 6,99 euron kuukausihinnalla

Disney on tänään ilmoittanut, että yhtiön suosittu Disney+ -suoratoistopalvelu julkaistaan Suomessa ja seitsemässä muussa maassa 15. syyskuuta. Disney+ on ollut jo saatavilla muutamissa maissa, mutta Suomessa palvelun avaamista on jouduttu odottamaan pitkään.

Suomen lisäksi Disney+ rantautuu Portugaliin, Norjaan, Tanskaan, Ruotsiin, Islantiin, Belgiaan ja Luxemburgiin. 15. syyskuuta avautuvan palvelun hinnat ovat listattuna maakohtaisesti alapuolella, mutta Suomessa hinta on 6,99 euroa kuukaudessa tai vuositilauksella 69,99 euroa.

  • 6,99 euroa / 69,99 euroa Suomessa, Portugalissa, Islannissa ja Luxemburgissa
  • 69 NOK / 689 NOK Norjassa
  • 69 SEK / 689 SEK Ruotsissa
  • 59 DKK / 589 DKK Tanskassa

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Disney+ tarjoaa muun muassa mainoksettoman pääsyn Disneyn sisältöihin lähes kaikilla mobiililaitteilla ja yhdistetyillä TV-laitteilla. Samanaikaisesti yhdellä tilauksella on mahdollista katsoa neljällä eri laitteella ja kymmenelle laitteelle on mahdollista ladata sisältöä niin paljon kuin haluaa. Lisäksi Disney+ tarjoaa erilliset lapsiprofiilit sekä lapsiystävällisen käyttöliittymän.

Palvelun valikoimassa on yli 1000 elokuvaa, sarjaa sekä Disney+ Originals -tuotantoa. Lisätietoja Disney+ -palvelusta voi käydä lukemassa palvelun sivuilta.

Lähde: Disney+

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Disney+