Disney+Yleinen

Disney+ kertoi hinnankorotuksista – Palveluun tulossa edullisempi mainoksia sisältävä tilausvaihtoehto

Disney+ -palvelun logo.

Suosittu yhdysvaltalainen Disney ilmoitti, että he joutuvat nostamaan Disney+ suoratoistopalvelunsa hintoja nykytasosta. Taustalla on hyvin todennäköisesti edelleen korkeana jatkuva inflaatio niin Yhdysvalloissa, kuin muuallakin maailmassa. Myös Disneyn omistamien Hulun ja ESPN Plus -palveluiden hintoja tullaan nostamaan.

Disney-yhtiön mukaan Disney+ -palvelun hinta nousee nykyisestä 7,99 dollarin hinnasta 10,99 dollariin. Hulu-palvelun hintaa nostetaan 12,99 dollarista 14,99 dollariin ja ESPN Plus nousee 6,99 dollarista 9,99 dollariin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Disney-yhtiö kertoi tiedotteessaan, että yhtiö tuo saataville uuden edullisemman tilaustason Disney+ -palveluun. Vastaavanlainen toteutus on jo nyt yhtiön Hulu-suoratoistopalvelussa.

Edullisemman hinnan mahdollistaa se, että palveluissa pyöritetään jonkin verran mainoksia. Disney+ -palvelun mainoksilla varustettu tilaustaso tulee maksamaan 7,99 dollaria. Suoratoistopalvelu Hulun mainoksilla varustetun tilaustason hinta nousee 6,99 dollarista 7,99 dollariin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uudet hinnat tulevat Disney+- ja Hulu-palveluissa voimaan 8. joulukuuta. ESPN Plus -palvelun hinta nousee jo 23. elokuuta. Disneyn mukaan mainoksia ei näytetä kuitenkaan lasten Disney+ -profiileissa.

Aiemmin myös suosittu suoratoistopalvelu Netflix kertoi osavuosikatsauksessaan, että yhtiö tulee lisäämään palveluun uuden edullisemman mainoksilla varustetun tilaustason.

Lähde: Gsmarena, Thewaltdisneycompany

Kommentoi

Lisää aiheesta:Disney+