SamsungYleinen

Samsungin edullisen Galaxy A23e -puhelimen kuvat paljastuivat – takaosassa on mieluinen yllätys

Samsung Galaxy A23e

Samsung julkisti vasta hiljattain uuden Galaxy A23 5G -älypuhelimen, mutta nyt mallisto on laajenemassa uudella Galaxy A23e -mallilla. Kyseessä pitäisi olla selvästi edullisempi versio. Tunnettu vuotaja OnLeaks on nyt julkaissut puhelimesta tarkkoja vuotokuvia, jotka perustuvat CAD-mallinnuksiin.

Puhelimen muotoilu perustuu pitkälti samaan muiden Galaxy A23 -mallien kanssa. Galaxy A23e:n etuosassa on V-muotoisella lovella varusteltu näyttöpaneeli. Näytössä on myös suuret kehykset. Suurin muutos nähdään takaosassa, jossa on selvästi erilaisempi kamera-alue.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy A23e

Galaxy A23e on saamassa vain yhden kamerasensorin, jonka rinnalla on yksi LED-salama. Monissa Samsungin A-malliston puhelimissa on ollut neljä kamerasensoria, joista ainakin kaksi on ollut täysin turhia. Yllättäen Samsung ei ole tarjoamassa Galaxy A23e -puhelimessa turhia kamerasensoreita.

Kuvat paljastavat puhelimen oikeassa reunassa olevan äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainikkeeseen on integroituna sormenjälkilukija. Puhelimen vasemmassa kyljessä on esillä SIM-korttiluukku. Samsung on sijoittanut Galaxy A23e -puhelimen yläreunaan perinteikkään 3,5 millimetrin kuulokeliittimen sekä alareunasta löytyy USB-C-liitin ja kaiutinritilä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy A23e

Valitettavasti Galaxy A23e -puhelimen tarkkoja teknisiä tietoja ei ole vielä vuotanut. Odotettavasti kovin erikoista tekniikkaa puhelimeen ei kannata odottaa, sillä Intiassa hinnan on odotettu asettuvan alle 25 000 rupiaan, eli alle 300 euroon.

Vuodon mukaan Galaxy A23e tullaan esittelemään kolmessa väriversiossa, jotka ovat vaaleansininen, valkoinen sekä musta.

Samsung Galaxy A23e

Lähde: Pricebaba.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung