Yleinen

DJI esitteli Osmo Action 4 -toimintakameran – Myyntiin edullisimmillaan 439 euron hintaan

DJI Osmo Action 4

DJI on esitellyt uuden Osmo Action 4 -toimintakameran, joka on suunniteltu seikkailijoille kuvauskumppaniksi ja nostaa toimintakameroiden laadun uudelle tasolle.

Kamerassa on uudistettu 1/1.3-tuuman sensori, laaja f/2.8 aukko, 2.4 mikrometrin pikselikoko ja 155 asteen näkökenttä, joiden luvataan tarjoavat erinomaisen kuvanlaadun 4K-videotallennukseen enintään 120 kuvan sekuntinopeudella. Kameran 10-bittinen D-Log M -väritila tallentaa yli miljardi väriä ja laajemman dynaamisen alueen, jolloin jälkituotanto helpottuu. Värilämpötilan anturi varmistaa todenmukaiset värisävyt ulkona, sisällä tai veden alla automaattisesti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

RockSteady 3.0/3.0+ -vakautustoiminnot poistavat valmistajan mukaan tehokkaasti kameran tärinää. Sen ansiosta kameran kerrotaan sopivan urheilukuvaamiseen, kuten pyöräilyyn ja liikkeellä olevaan käsikuvaukseen. HorizonBalancing/HorizonSteady auttaa poistamaan kameran tärinän kaikkiin suuntiin ja korjaa vaakasuuntaisen kallistuksen missä tahansa kulmassa. Näin video pysyy vaakasuorassa jopa surffaamisen kaltaisissa harrastuksissa.

DJI Osmo Action 4 on suunniteltu aktiivisen elämän kuvaamiseen säätilasta ja ympäristön muista haasteista huolimatta. Kameran mukana tulevan vaihdettavan akun avulla kamera tallentaa videota 2,5 tuntia kerrallaan. Akku latautuu nollasta 80 prosenttiin 18 minuutissa. Kamera ja akku kestävät -20 Celsius-asteen kylmyyttä ja kameran kanssa voi sukeltaa ilman suojakuoria 18 metrin syvyyteen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vettä hylkivät kosketusnäytöt eliminoivat sähläämisen toimintakameran asetuksien kanssa. Lisäksi kamerassa on useita mukautettavia toimintatiloja ja pikapainike, joka mahdollistaa saumattoman siirtymisen kuvaustilojen välillä. Päivitetty InvisiStick-toiminto tunnistaa ja piilottaa selfietikun videoista digitaalisesti useammissa tilanteissa.

Kamera tarjoaa kattavan ratkaisun myös äänentallennukseen erilaisissa ympäristöissä. Sisäänrakennettujen mikrofonien ansiosta stereoääni tallentuu selkeästi ja ulkoisten mikrofonien tuki mahdollistaa entistä laajemmat tallennusvaihtoehdot. Kolme mikrofonia ja kohinanvaimennus parantavat äänenlaatua jopa tuulisissa tai nopeasti liikkuvissa tilanteissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

LightCut-puhelinsovellus yhdistyy langattomasti kameraan Wi-Fi-yhteyden kautta. Se mahdollistaa nopeat esikatselut ja automaattisen muokkauksen ilman, että videomateriaalia tarvitsee siirtää kamerasta. Sovellus antaa kuvaajalle pääsyn kameran reaaliaikaiseen syötteeseen ja tarjoaa monenlaisia tarinamalleja sekä käytettävissä olevia sovelluksen sisäisiä muokkauksia. LightCut tunnistaa materiaalissa olevat teemat, suosittelee ihanteellisia otoksia ja muokkaa sisältöä automaattisesti yhdellä napautuksella.

Kamerassa on magneettinen ja hakasilla varmistettu pikakiinnitysjärjestelmä, jolla kameran voi kiinnittää nopeasti ohjaustankoon, kypärään ja moniin muihin paikkoihin joko vaaka- tai pystyasentoon. Pikakiinnitysjärjestelmä takaa lisätarvikkeiden luotettavan kiinnityksen ja kameran asennon salamannopean vaihtamisen.

Eri tilanteita varten on tarjolla kattava valikoima lisävarusteita, jotka auttavat hyödyntämään kameran kaikki mahdollisuudet. Lisätarvikkeita ovat muun muassa lisäakku, kolmen akun latauskotelo, 30 watin pikalaturi, tarrakiinnike, linssisuoja, 1,5 metrin jatkovarsi, pallokiinnike, rintakiinnike, tankokiinnike, satulakiinnike, kypäräkiinnike, imukuppikiinnike, rannekiinnike, reppukiinnike, kelluva kuvauskahva, 60 metrin sukelluskotelo, GPS/Bluetooth-kaukosäädin ja langaton DJI Mic -mikrofoni.

Suomessa DJI Osmo Action 4 on saatavana välittömästi kahtena eri versiona. DJI Osmo Action 3 Standard Combo tulee saataville 439 euron kuluttajahintaan sisältäen kameran, yhden akun, suojakehyksen, pikakiinnikkeen ja tarrakiinnikkeen. DJI Osmo Action 4 Adventure Combo tulee saataville 549 euron kuluttajahintaan sisältäen kameran, kolme akkua, kolmen akun latauskotelon, suojakehyksen, 1,5 metrin jatkovarren, kaksi pikakiinnikettä ja tarrakiinnikkeen.

Lähde: Boston Groupin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen