XiaomiYleinen

Xiaomi esittelee uuden POCO M6 Pro 5G -puhelimen 5. elokuuta – Tuttu laite uudella nimellä

POCO M6 Pro 5G

Xiaomi esitteli jo aikaisemmin Intian markkinoille Redmi 12 5G -älypuhelimen, joka tunnettiin alun perin myös nimellä Redmi Note 12R. Xiaomi on nyt vahvistanut julkaisevansa Intiassa myös Poco M6 Pro 5G -älypuhelimen, jonka odotetaan olevan pitkälti identtinen laite. Siitä on myös paljastettu sekä vuodettu tuotekuvia.

Poco M6 Pro 5G tullaan esittelemään virallisesti Intian markkinoille 5. elokuuta. Julkaistut tuotekuvat vahvistavat kyseessä olevan sama laite kuin Redmi 12 5G, mutta ulkoiseen toteutukseen on tuotu Poco-henkisyyttä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pricebaba.com-sivuston julkaisemissa kuvissa Poco M6 Pro 5G nähdään kokonaisuudessaan. Etuosassa on etukamerareiällä varusteltu näyttö ja takaosassa on kookas kamera-alue. Kameroita on kaksi, joiden rinnalla on LED-salamavalo sekä Poco-logo.

Oikeassa kyljessä on äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainike, johon on integroituna sormenjälkilukija. Vasemmassa kyljessä on vain SIM-korttiluukku. Poco M6 Pro 5G:n yläreunassa on infrapunalähetin sekä 3,5 mm kuulokeliitin. Alareunassa on mikrofoni, USB-C-liitin sekä kaiutin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Odotettavasti Poco M6 Pro 5G:n tärkeimpiä ominaisuuksia ovat 6,79 tuuman kokoinen näyttöpaneeli, 50 megapikselin kaksoiskamera, Snapdragon 4 Gen 2 -järjestelmäpiiri sekä 5000 milliampeeritunnin akku.

Tarkat tiedot vahvistuvat kuitenkin jo myöhemmin tällä viikolla. Poco M6 Pro 5G jäänee vain Intian markkinoille.

Lähde: Twitter, Pricebaba.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi