DoogeeYleinen

Nyt on erikoinen kestävärakenteinen minipuhelin! Doogee Smini tarjoaa 4,5 tuuman näytön, IP68-luokituksen ja kuulokeliittimen

Kiinalainen halpapuhelimien valmistaja Doogee on esitellyt uuden kompaktin ja kestävän älypuhelimen. Uutuus kantaa nimeä Doogee Smini ja se pitää koostaan huolimatta sisällään mielenkiintoisen paketin ominaisuuksia.

Doogee Smini on mitoiltaan 133 x 60 x 13,5 millimetriä ja painoa sillä on 155 grammaa. Puhelimesta on tehty kestävä, joka näkyy järeämpänä rakenteena. Laite on IP68-, IP69K- sekä MIL-STD-810H-luokiteltu, joten se kestää vettä, painetta sekä iskuja. Tarjolla on kolme väriversiota, jotka ovat musta, hopea sekä violetti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näyttö on kooltaan 4,5 tuumaa ja se perustuu IPS LCD -tekniikkaan. Tarkkuus yltää 1170 x 480 pikseliin. Doogee Smini on saanut myös toisen näytön, joka on laitteen takaosassa. Näyttö pystyy ilmoittamaan muun muassa lämpötilan, kosteuden, ajan sekä päivämäärän, akun varauksen ja latauksen.

Tehoista vastaa MediaTekin kehittämä Helio G99 -järjestelmäpiiri, joten kyse on 4G-laitteesta. Doogee on saanut puhelimeen 8 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tuettuna on myös muistikortti aina kahteen teratavuun asti. Käyttöjärjestelmäksi ilmoitetaan Android 13.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Doogee Smini tarjoaa kaksi kameraa takaosassa, jotka ovat 50 megapikselin pääkamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Etuosassa on 8 megapikselin tasoinen selfiekamera. Puhelimessa kerrotaan olevan sormenjälkilukija sekä perinteikäs 3,5 millimetrin kuulokeliitin. Akku on 3000 milliampeerituntia ja sitä ladataa 18 watin teholla.

Puhelimen hinnaksi on kerrottu 275 euroa.

Lähde: Doogee

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Doogee