HonorYleinen

Google paljasti: Honor Magic6 Lite 5G tulossa pian – Tuttu laite uudella nimellä

Honor X9b

Honor vahvisti jo aikaisemmin itse, että yhtiö tulee käyttämään Qualcommin uusinta Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiriä huippuluokan Magic6-puhelimessa. Mallisto on jälleen saamassa myös keskihintaisen jäsenen, jonka on nyt ensimmäistä kertaa paljastanut Google.

Google on lisännyt Google Play Console -tietokantaan tuettujen laitteiden listalle Honor Magic6 Lite 5G -älypuhelimen. Nimen vahvistuksen lisäksi kyseessä ei ole mitenkään merkittävä vuoto, sillä kyseessä on täysin sama laite kuin valituilla markkinoilla julkaistu Honor X9b 5G -puhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Magic6 Lite 5G mainittu Googlen toimesta. / Kuva: Thetechoutlook.com

Molempien puhelimien mallikoodi on ”ALI-NX1”, mutta Magic6 Lite 5G:stä näyttää olevan myös mallikoodi ”ALI-NX2”, joka voisi viitata joihinkin pieniin muutoksiin markkinakohtaisesti. Oletettavasti Suomessa puhelin tulee tarjolle Magic6 Lite 5G -mallinimellä, sillä viime vuonna julkaistu Honor X9a 5G saapui Suomeen Magic5 Lite 5G -nimellä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Magic6 Lite 5G tulee olemaan tuttua keskihintaluokkaa ja puhelimessa panostetaan vahvasti tyyliin sekä kestävyyteen. Puhelimessa on muun muassa kestävä näyttö, suuri akku, Snapdragon 6 Gen 1 -järjestelmäpiiri sekä 108 megapikselin kamera. Tarkempia teknisiä yksityiskohtia voi tarkastella aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Honor Magic6 Lite 5G -puhelimen tarkasta julkaisuajasta ei ole tietoa. Puhelin voidaan nähdä markkinoilla jo tulevina viikkoina.

Lähde: Thetechoutlook.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor