SamsungYleinen

Samsung julkisti retroversion Galaxy Z Flip 5 -puhelimesta – Kunnioittaa 20 vuotta sitten esiteltyä puhelinta

Samsung on julkistanut uuden version yhtiön tuoreimmasta taittuvanäyttöisestä Galaxy Z Flip 5 -puhelimesta. Kyseessä on niin sanottu retroversio, johon on pyritty hakemaan inspiraatiota yhtiön vanhasta simpukkapuhelimesta.

Inspiraation lähteenä on toiminut Samsung E700 -puhelin, joka julkaistiin vuonna 2003. Nyt kaksi vuosikymmentä myöhemmin Galaxy Z Flip 5 -puhelimella pyritään kunnioittamaan Samsungin pitkää historiaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Retroversiossa on sama ikoninen Indigo Blue -väritys sekä hopea kehys, jotka nähtiin myös E700-puhlimessa. Samsung on saanut mukaan myös joitakin nostalgisia käyttöliittymäelementtejä sekä animaatioita.

Galaxy Z Flip 5:n retroversiota varten on toteutettu myös kustomoitu myyntipakkaus. Paketissa on niin Galaxy Z Flip 5:n ja E700:n logot sekä Flipsuit-kortit. Mukana on myös tarroja sekä Samsungin logoja eri vuosikymmenien ajalta. Paketissa on myös Samsung E700 -keräilykortti, johon on kaiverrettu ainutlaatuinen sarjanumero.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Z Flip 5 Retro on saatavilla rajallisesti Etelä-Koreassa 1. marraskuuta lähtien. Lisäksi se on saatavilla 2. marraskuuta alkaen Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Espanjassa sekä Australiassa. Myyntiin laite on tulossa vain Samsungin omaan verkkokauppaan.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung