HonorYleinen

Edullinen Honor Pad X7 -tabletti esiteltiin Kiinassa

Honor Pad X7

Honor on esitellyt Kiinassa jälleen uusia tuotteita, ja tällä kertaa vuorossa on uusi Honor Pad X7 -tabletti. Kyseessä on edullisemman hintapisteen tabletti, joka tarjoaa 8 tuuman näytön ja varsin perusominaisuuksia. Kyseessä on pitkälti sama laite kuin Huawein julkaisema MatePad T8 -tabletti.

Uusi Honor Pad X7 on rakennettu 8 tuuman näytön ympärille, jossa on 1280 x 800 pikselin tarkkuus ja 300 nitin kirkkaus. Näytön kerrotaan perustuvan IPS LCD -tekniikkaan. Tehoista on vastaamassa todella edullisiin laitteisiin suunnattu MediaTekin kehittämä Helio P22T -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 3 gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Akunkeston kerrotaan olevan kookkaan 5100 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä ladataan micro-USB-liittimen kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita tabletin etu- ja takaosissa on yksi. Takana on 5 megapikselin kamera automaattitarkennuksella ja etuosassa on 2 megapikselin kamera videopuheluita varten. Muita Honor Pad X7:n tärkeitä ominaisuuksia ovat kuulokeliitin ja Android 10 -käyttöjärjestelmä. Honor on ilmoittanut tabletin mitoiksi 199,67 x 121,1 x 8,5 millimetriä ja painoksi 325 grammaa.

Honor on esitellyt tabletin kahdessa versiossa, joista toisessa on LTE-yhteystuki ja toinen on rajoitettu vain Wi-Fi-tukeen. Honor Pad X7:n Wi-Fi-versio maksaa 899 juania ja LTE-versio vastaavasti 1199 juania. Hinnat ovat suoraan muunnettuina 115 euroa ja 154 euroa. Tabletista on vain yksi sininen väriversio.

Lähde: Honor Pad X7 -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor