HuaweiYleinen

Huawei esitteli uuden hyvin edullisen MatePad T8 -tabletin

Huawei on esitellyt uuden 8 tuumaisen MatePad T8 -mallinimeä kantavan Android-pohjaisen tablettinsa muun muassa Romanian markkinoilla. Uutuustabletti ei pääse tarjoamaan mitään kovin erikoista, mutta hintaluokassaan kyseessä on hyvin perinteikäs laite. Lisäksi kyseessä on tabletti ilman Googlen palveluita.

MatePad T8 on varusteltu 8 tuuman HD+ -tasoisella näyttöpaneelilla, jonka kehykset ovat vain 4,9 millimetriä kapeat. Akunkestosta on vastaamassa suuri 5100 milliampeeritunnin akku, jonka kerrotaan tarjoavan muun muassa 12 tuntia netin selaamista. Kameroita MatePad T8 tarjoaa kaksi, joista yksi on takaosassa ja toinen etuosassa. Takakameran tarkkuus on 5 megapikseliä ja etukameran vastaavasti 2 megapikseliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suorituskyky on MediaTek MT8768 -järjestelmäpiirin varassa ja sen kaverina on 2 gigatavua RAM-muistia sekä 16 tai 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa versiosta riippuen. MatePad T8 -tabletti tukee myös microSD-muistikorttia. Käyttöjärjestelmänä uutuustabletissa toimii avoimeen lähdekoodiin perustuva Android 10, jonka päällä hyrrää EMUI 10 -käyttöliittymä. Tämä tarkoittaa, ettei tabletissa ole Googlen palveluita, vaan ne on korvattu Huawein omilla palveluilla ja AppGallery-sovelluskaupalla.

Romaniassa uusi MatePad T8 tulee myyntiin reilun 100 euron hintaluokkaan. Tarjolla on sininen väriversio ja myynti alkaa toukokuun aikana.

Lähde: Huawei MatePad T8 -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei