SharpYleinen

Luopuuko Huawei yksinomaisesta yhteistyöstä Leican kanssa? Vuotokuvat povaavat Sharp Aquos R6 -puhelimeen Leica-kameroita

Sharp Aquos R6 saattaa saada Leican kanssa yhteistyössä kehitetyt kamerat.

Sharp on julkaisemassa ensi viikolla 10. toukokuuta uuden Aquos-huippupuhelimen, jonka odotetaan kantavan nimeä Aquos R6. Nyt nettiin ilmestyneet kuvat saattavat paljastaa Huawein menettävän yksinoikeutensa Leica-yhteistyölle, sillä Aquos R6 saattaa tarjota Leican kanssa yhteistyössä kehitetyn kameran. Uusien vuotokuvien todellinen lähde on nähtävästi japanilainen operaattori SoftBank, mutta kuvat on nyt julkaistu myös Twitterissä.

Kaksi vuotanutta kuvaa paljastaa puhelimesta muutaman mielenkiintoisen yksityiskohdan. Ensimmäisessä kuvassa puhelimen rinnalla on teksti ”Co-engineered with Leica”, joka viittaa yhteistyöhön Leican ja Sharpin välillä. Aikaisemmin Leica-yhteistyö kameroissa on ollut vain Huawein yksinoikeus, mutta nähtävästi Huawein ongelmien takia nyt Leica on päättänyt aloittaa yhteistyön myös Sharpin kanssa. Aquos R6 -puhelimen takaosassa oleva kamera on myös itsessään varsin mielenkiintoinen, sillä kamera-alue on erittäin suuri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita on takaosassa vain kaksi, joista yksi on erittäin kookas ja toinen kameroista on pienempi. Lisäksi kamera-alueessa on nähtävissä todennäköisesti LED-salama sekä laserautomaattitarkennus. Aquos R6 -puhelimen etuosassa nähdään reunoilta kaartuva näyttöpaneeli, jonka yläkulmassa on etukameraa varten tehty reikä. Todennäköisesti kyseessä on AMOLED-paneeli, johon on integroituna sormenjälkilukija. Aquos R6 -puhelimen on odotettu olevan huippuluokan puhelin, sillä sen tiedetään saavan Snapdragon 888 -järjestelmäpiirin.

Nyt vuotaneet kuvat Sharp Aquos R6 -puhelimesta kannattaa ottaa toistaiseksi pienellä varauksella vastaan, sillä kyseessä voivat olla myös taitavat kuvamuokkaukset. Jos kuvat ovat kuitenkin SoftBankin sivuilta löydetty, niin ne tuskin ovat väärennöksiä. Varmuus asiaan saadaan kuitenkin ensi viikolla 10. toukokuuta, jolloin uusia Sharp Aquos-puhelimia on tarkoitus esitellä.

Lähde: Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sharp