HuaweiYleinen

Edullinen Huawei Enjoy Z 5G-puhelin julkaistaan 24. toukokuuta

Huawei on tänään vahvistanut Kiinassa, että yhtiön uusi edullisemman hintapisteen Enjoy Z -älypuhelin tullaan julkaisemaan 24. toukokuuta 2020. Huawei ei ole tällä hetkellä paljastanut puhelimesta kovin paljoa yksityiskohtia, mutta julkaistun kuvan perusteella kyseessä pitäisi olla mielenkiintoinen uutuus.

Kuvassa nähdään osa puhelimen muovikehyksen oikeasta kyljestä, jossa on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Virtapainikkeeseen on nähtävästi integroituna myös sormenjälkilukija, joka on ollut Huawein ratkaisu jo monissa edullisemman hintapisteen älypuhelimissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällä hetkellä Huawei Enjoy Z -puhelimesta tiedetään ainoastaan se, että laite tarjoaa 5G-yhteydet. Puhelimen muista teknisistä tiedoista ei ole varmaa tietoa, mutta todennäköisesti Huawei tulee hyödyntämään alempaan hintaluokkaan sijoittuvia toteutuksia. Huawei hyödyntää todennäköisesti hiljattain julkaistua Kirin 820 -järjestelmäpiiriä, mutta myös MediaTekin kehittämä Dimensity 800 -järjestelmäpiiri on mahdollinen vaihtoehto.

Enjoy Z -mallista tiedetään siis todella vähän, mutta kyseessä saattaa olla myös huhuissa Enjoy 20 Plus -nimellä tunnettu laite. Jos kyseessä on sama laite, niin huhut vihjaavat puhelimeen Full HD+ -näyttöä, neloiskameraa sekä 4200 milliampeeritunnin akkua. Lisäksi tehoista vastaisi edellä mainittu MediaTekin 5G-järjestelmäpiiri.

Huawei tulee julkaisemaan Enjoy Z -puhelimen Kiinassa siis myöhemmin tällä viikolla 24. toukokuuta, joten viimeistään silloin laitteen kaikki tiedot paljastuvat.

Lähde: Weibo (Huawei / kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Tuleeko kumihanskat mukana ?

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei