XiaomiYleinen

Gigantin valikoima laajeni Xiaomin älypuhelimilla – Uusi Xiaomi Mi Note 10 Lite myyntiin 399 euron hintaan

Xiaomi Mi Note 10 Lite

Xiaomin älypuhelimet ovat olleet Suomessa myynnissä jo varsin laajasti muun muassa operaattoreiden toimesta. Nyt myös Gigantti on aloittanut myymään Xiaomin älypuhelimia ja valikoimaan on nyt lisätty muutama mielenkiintoinen uutuuspuhelin. Valikoimassa ovat muun muassa huippuluokan Xiaomi Mi 10- ja Mi 10 Pro -älypuhelimet sekä keskihintaiset Xiaomi Mi Note 10- ja Mi Note 10 Lite -puhelimet.

Valikoiman mielenkiintoisin on varmasti Xiaomi Mi Note 10 Lite, joka julkaistiin globaalisti vasta huhtikuun lopulla. Nyt uutuuspuhelin on tulossa nähtävästi saataville myös Suomessa 399 euron hintaan 6 + 128 gigatavun versiona. Gigantti ilmoittaa puhelimen saatavuudeksi 1. kesäkuuta, ja myynnissä olevat väriversiot ovat Midnight Black, Glacier White sekä Nebula Purple.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Mi Note 10 Lite on kameroidensa osalta hieman karsitumpi versio viime vuonna julkaistusta Xiaomi Mi Note 10 -puhelimesta. Nyt uutuusversiossa on tuttu alumiinista ja lasista koostuva rakenne, kaartuva näyttö, Snapdragon 730G -järjestelmäpiiri sekä suuri 5260 milliampeeritunnin akku. Kameroita on takaosassa neljä, jotka ovat tällä kertaa 64 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, 5 megapikselin syvyysterävyyskamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Lisätietoja Xiaomi Mi Note 10 Lite -puhelimesta voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Gigantti (Xiaomi Mi Note 10 Lite)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi