OnePlusYleinen

Edullinen OnePlus Nord N20 SE julkaistiin virallisesti – 4G-yhteydet, 60 hertsin näyttö ja Helio G35 -järjestelmäpiiri

OnePlus Nord N20 SE

OnePlus on julkistanut nyt kaikessa hiljaisuudessaan virallisesti OnePlus Nord N20 SE -älypuhelimen. Kyseinen puhelin paljastui jo kaikkien tietojen kanssa muutama viikkoa sitten, mutta nyt OnePlus on lisännyt sen sivuillensa ilman suurempia julkaisuja.

OnePlus Nord N20 SE on valmistettu muovista ja se on suunnattu erittäin edulliseen hintapisteeseen. Puhelimen mitat ovat 163,74 x 75,03 x 7,99 millimetriä ja painoa on 187 grammaa. Laitteesta on kaksi väriversiota, jotka ovat sininen Blue Oasis sekä musta Celestial Black.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on kookas 6,56 tuuman IPS LCD -näyttöpaneeli, jossa on paksut kehykset ja etukameraa varten tehty lovi. Näytössä on 1612 x 720 pikselin tarkkuus sekä 60 hertsin virkistystaajuus. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio G35 -järjestelmäpiiri, joka on valmistettu 12 nanometrin prosessilla ja siinä on korkeintaan tuki 4G-yhteyksille.

RAM-muistia on tarjolla 4 gigatavua, joka perustuu LPDDR4X-versioon. Sisäistä tallennustilaa on 64 gigatavua, joka perustuu eMMC 5.1 -standardiin. OnePlus on varustellut puhelimen muistikorttipaikalla, jolla voidaan laajentaa sisäistä tallennustilaa. OnePlus on varustellut puhelimen myös 5000 milliampeeritunnin akulla, jota voidaan ladata USB-C-liittimen kautta 33 watin teholla. OnePlussan mukaan akku latautuu 50 prosentin varaukseen vain 34 minuutissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita laitteen takaosassa on kaksi, joista tärkein on 50 megapikselin pääkamera, jossa on 1/2.76” sensorikoko, 0.64 um pikselikoko sekä f/1.8-aukolla varusteltu linssi. Toinen kameroista on 2 megapikselin syvyyskamera f/2.4-aukolla. Pääkameralla pystytään 5x digitaaliseen zoomaukseen ja videokuvaus rajoittuu korkeintaan 1080p 30 fps -tasolle. Etuosassa on yksi 8 megapikselin tasoinen selfiekamera, joka on varusteltu  f/2.0 aukon linssillä.

Puhelimessa on kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija, joka on integroitu virtapainikkeeseen. OnePlus tarjoaa puhelimessa myös Bluetooth 5.3 -yhteyden, perinteikkään 3,5 mm kuulokeliittimen sekä stereokaiuttimet. OnePlus Nord N20 SE -puhelimessa kerrotaan olevan myös stereokaiuttimet sekä Android 12 -käyttöjärjestelmä OxygenOS 12.1 -käyttöliittymällä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus ei ole vielä kertonut puhelimen tarkkoja hinta- tai saatavuustietoja Suomen osalta. Puhelimesta on myös Euroopan markkinoille suunnattu versio, mutta kohdeyleisö löytyy Aasiasta ja Latinalaisesta Amerikasta. Puhelimen hinnaksi on ilmoitettu 23 000 Nepalin rupiaa, joka vastaa 176 euroa. OnePlussan Aliexpress-verkkokaupan kautta puhelimen pystyy tilaamaan myös Suomeen 188 euron hintaan.

Lähde: OnePlus Nord N20 SE -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus