OPPOYleinen

Oppo kehittää kahta taittuvanäyttöistä puhelinta, jotka tulevat myyntiin globaalisti

Oppo Find N

Oppo on julkaissut toistaiseksi vain yhden taittuvanäyttöisen älypuhelimen, joka oli Oppo Find N. Valitettavasti puhelin jäi ainoastaan Kiinan markkinoiden herkuksi, mutta nyt tuore raportti antaa toivoa myös globaaleille Oppo-faneille.

Syksyn aikana Oppon kerrotaan julkaisevan kaksi uutta taittuvanäyttöistä älypuhelinta, jotka tullaan tarjoamaan myös globaaleilla markkinoilla. Uutuuspuhelimet saattavat kantaa nimiä Oppo Find N Fold sekä Oppo Find N Flip. Kyseiset mallinimet paljastuivat hiljattain EUIPO-tietokannasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nimeämiskäytännön perusteella Oppo tulee kopioimaan Samsungia mahdollisimman paljon. Samsung on julkaissut jo usean vuoden ajan Galaxy Z Fold- ja Galaxy Z Flip -puhelimia, joten Oppon tulevat Find N Fold- ja Find N Flip -puhelimet jatkavat samaa nimeämiskäytäntöä. Odotuksissa Oppolta on siis kaksi puhelinta, joista toinen avautuu pieneksi tabletiksi ja toinen on simpukkapuhelin.

Tulevien Oppon taittuvanäyttöisten puhelimien on odotettu käyttävän myös täysin samaa järjestelmäpiiriä kuin Samsungin uusimpien puhelimien kohdalla. Tehoista vastannee siis Snapdragon 8+ Gen 1. Oppon ensimmäinen taittuvanäyttöinen puhelin tuotiin myyntiin viime vuonna Kiinassa kilpailukykyiseen hintaan, mutta toistaiseksi ei ole tietoa, millaisen hintastrategian Oppo tulee ottamaan tulevien puhelimien kohdalla.

Lähde: Twitter (Yogesh Brar)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OPPO