XiaomiYleinen

Edullinen POCO C51 julkaistiin – tuttu puhelin uudella nimellä

POCO C51

Xiaomi on esitellyt alabrändi Pocon toimesta uuden Poco C51 -älypuhelimen Intian markkinoilla. Kyseessä on edullinen älypuhelin, joka on käytännössä vain uudelleen brändätty versio globaalisti julkaistusta Redmi A2+ -puhelimesta.

Poco C51 on valmistettu muovirungosta, joka on viimeistelty nahkakuviolla. Puhelimen mitat ovat 164,9 x 76,75 x 9,09 millimetriä ja painoksi on kerrottu 192 grammaa. Laitteesta on olemassa kaksi väriversiota, jotka ovat musta Power Black sekä sininen Royal Blue.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näyttö on kooltaan 6,52 tuumaa ja se perustuu LCD-tekniikkaan. Näytössä on HD+ -tarkkuus, eli 1600 x 720 pikseliä. Lisäksi näytön on kerrottu tarjoavan 20:9-kuvasuhteen, 120 hertsin kosketusherkkyyden sekä 400 nitin kirkkauden. Näytön yläreunassa on etukameraa varten tehty pisaramainen lovi.

Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio G36 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tuettuna on myös muistikortti aina teratavuun asti.

Puhelimen takaosassa on 8 megapikselin pääkamera sekä toinen apukamera. Etukamera on 5 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 10 watin teholla micro-USB-liittimen kautta. Puhelimessa on myös yksi kaiutin sekä 3,5 millimetrin perinteikäs kuulokeliitin. Poco C51 tarjoilee myös takaosaan sijoitetun sormenjälkilukijan. Käyttöjärjestelmänä on puhdas Android 13 Go.

Poco C51 tulee saataville ainakin aluksi vain Intiassa. Hintaa puhelimella on 8499 rupiaa, joka vastaa 95 euroa.

Lähde: Flipkart

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi