MotorolaYleinen

Motorola julkisti uuden Moto G Power 5G -älypuhelimen valituilla markkinoilla – 120 hertsin näyttö, Dimensity 930 sekä 5000 mAh akku

Motorola Moto G Power 5G

Motorola on julkistanut Pohjois-Amerikan markkinoille uuden Moto G Power 5G -älypuhelimen, jossa on jonkin verran samaa Suomessakin myynnissä olevan Moto G73 5G -puhelimen kanssa. Kyseessä on alemman keskihintaluokan 5G-puhelin.

Motorola Moto G Power 5G tarjoilee 6,5 tuuman kokoisen näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Näyttö perustuu IPS LCD -tekniikkaan ja se on kauttaaltaan tasainen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Dimensity 930 -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa hyvää suorituskykyä sekä 5G-yhteydet. RAM-muistia on 6 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa vastaavasti 256 gigatavua. Tuettuna on myös muistikorttipaikka aina yhteen teratavuun asti.

Kameroita on laitteen takaosassa kolme kappaletta, jotka ovat 50 megapikselin pääkamera, 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosassa on 16 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 15 watin tehoisella pikalatauksella. Mukana toimitetaan kuitenkin vain 10 watin laturi. Puhelimen muita ominaisuuksia ovat Bluetooth 5.3 -tuki sekä kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija. Tuettuna on lisäksi stereokaiuttimet, jotka vastaavat äänenlaadusta.

Käyttöjärjestelmänä on Googlen tuorein Android 13, jonka päällä hyrrää My UX -käyttöliittymä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorolan mukaan Moto G Power 5G tulee myyntiin Pohjois-Amerikassa mustassa ja valkoisessa värissä. Hintaa 6 + 256 gigatavun muistiversiolla on 299 dollaria.

Moto G Power 5G

Lähde: Motorola

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola