OnePlusYleinen

Edullisemmasta OnePlus Pad Go -tabletista paljastui lisää yksityiskohtia

OnePlus Pad Go

OnePlus tulee esittelemään järjestyksessään toisen tablettinsa 6. lokakuuta ainakin Intian markkinoille. Laitteesta on jo vahvistettu muutamia yksityiskohtia virallisesti, mutta nyt nettiin on vuodettu väitettyjä tarkempia teknisiä tietoja.

Vuotajan mukaan OnePlus Pad Go -tabletti tulee tarjolle kahdessa malliversiossa, joista toinen on ”OPD2305” ja toinen ”OPD2304”. Todennäköisesti nämä viittaavat Wi-Fi- ja LTE-malleihin. Tablettiin on tulossa 8 gigatavun verran RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä UFS 2.2 -tallennustilaa. Mahdollisesti myös 128 gigatavun malli on tulossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista pitäisi vastata MediaTekin kehittämän Helio G99 -järjestelmäpiirin, joka on edullisiin 4G-laitteisiin suunnattu. OnePlus Pad Go tulee saamaan myös 8000 milliampeeritunnin akun, jonka lataus tapahtuu USB-C-liittimen kautta.

Tabletin takaosassa kerrotaan olevan 8 megapikselin tasoinen kamera ja etuosassa olisi myös 8 megapikselin kamera videopuheluita varten.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus on itse jo vahvistanut tabletin saavan 11,35 tuuman kokoisen LCD-näyttöpaneelin, jossa on 2,4K-tarkkuus sekä 7:5-kuvasuhde. Tablettiin on tulossa myös neljä kaiutinta, jotka on Dolby Atmos -viritetyt. Odotettavasti käyttöjärjestelmänä on Android 13, jonka päällä on OxygenOS 13.2 -käyttöliittymä.

Tarkemmat yksityiskohdat saadaan viimeistään 6. lokakuuta.

Lähde: Twitter.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus