RedmiYleinen

Edullisen Redmi 7A -puhelimen tekniset tiedot sekä kuvat paljastuivat TENAAN tietokannasta

Xiaomin alabrändi Redmin tuleva älypuhelin on paljastunut Kiinan televiranomaisen Tenaan tietokannasta. Tietojen perusteella tuleva puhelin olisi erittäin edullinen sekä valmistettu muovista. Puhelimen paljastuminen Tenaan tietokannasta kokonaisuudessaan viittaa lähenevään julkaisuun Kiinan markkinoilla.

Huhujen mukaan nyt paljastunut puhelin olisi markkinointinimeltänsä Redmi 7A, joka olisi vielä edullisempi versio jo julkaistusta Redmi 7 -puhelimesta. Kuvien perusteella puhelimessa olisi mahdollisesti 18:9-kuvasuhteen näyttö sekä Redmi-logo etuosassa. Takaosassa on nähtävillä yksi kamera yhdessä salamavalon kanssa. Vuotaneiden tietojen mukaan puhelimen mitat olisivat 146,30 x 70,41 x 9,55 millimetriä ja painoa 150 grammaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tenaa ilmoittaa näytön kooksi 5,45 tuumaa ja siinä on HD+ -tarkkuus, eli 1440 x 720 pikseliä. Puhelimessa on myös 3900 milliampeeritunnin akku, Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmä sekä 2, 3 tai 4 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on vastaavasti 16, 32 tai 64 gigatavua. Pääkameraksi Tenaa ilmoittaa 13 megapikseliä ja edessä on 5 megapikselin etukamera.

Toistaiseksi ei ole varmaa, milloin Redmi 7A -puhelin tullaan virallisesti julkaisemaan, mutta siihen ei pitäisi enää kuitenkaan kauaa mennä. Tenaan tietojen perusteella puhelin on tulossa tarjolle mahdollisesti kahdeksassa väriversiossa, jotka ovat musta, punainen, sininen, vaaleanpunainen, valkoinen, vihreä, violetti ja harmaa.

Lähde: TENAA (M1903C3EE)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Redmi