SamsungYleinen

Edullisen Samsung Galaxy A04s -puhelimen muotoilu paljastui uusista vuotokuvista

Samsung Galaxy A04s

Samsung valmistelee uuttaa edullisemman tason Galaxy A -puhelinta, sillä nyt tunnettu vuotaja OnLeaks on julkaissut CAD-mallinnukseen pohjautuvia kuvia Galaxy A04s -puhelimesta. Tuleva puhelin on ulkoisesti lähes samanlainen kuin Samsungin aikaisemmin julkaisema Galaxy A13.

Galaxy A04s -puhelimen mitoiksi on voitu laskea 164,5 x 76,5 x 9,18 millimetriä, joten kyseessä ei ole mikään kompakti laite. Todennäköisesti näyttö tulee olemaan kooltaan noin 6,5 tuumaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy A04s

Puhelimesta julkaistut kuvat paljastavat muotoilun kokonaisuudessaan. Takaosassa on kolme erillistä kameraa ilman mitään laatikkomaisia kamera-alueita. Kameroiden rinnalla on lisäksi LED-salamavalo ja takaosassa on Samsungin logo. Galaxy A04s:n etuosassa on pisaramaisella lovella varusteltu näyttöpaneeli.

Kuvista voidaan nähdä laitteen oikeassa kyljessä olevan äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainike, johon on integroituna sormenjälkilukija. Alareunaan Samsung on asettanut kuulokeliittimen, USB-C-liittimen ja kaiuttimen. Vasemmassa kyljessä on vain SIM-korttitelakka.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy A04s

Toistaiseksi tarkkoja teknisiä tietoja Samsungin tulevasta halpapuhelimesta ei ole vuotanut, mutta mitään kovin erikoista ei ole todennäköisesti odotettavissa. Esimerkiksi edeltäjämallissa nähtiin aikaisemmin MediaTekin Helio P35 -järjestelmäpiiri, 5000 milliampeeritunnin akku, 13 megapikselin kolmoiskamera sekä LCD-näyttö HD+ -tarkkuudella.

Uuden Galaxy A04s -puhelimen julkaisua voidaan odottaa tulevina kuukausina. Viime vuonna Samsung esitteli Galaxy A03s -puhelimen elokuussa.

Samsung Galaxy A04s

Lähde: Giznext.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung