SamsungYleinen

Edulliset Samsung Galaxy A02s ja Galaxy A12 saapuivat ennakkotilattavaksi Suomessa 159 ja 179 euron hintaan

Samsung on tuonut odotuksien mukaisesti nyt vuoden 2021 alussa ennakkomyyntiin tuoreimmat Galaxy A -malliston jäsenet. Kyseessä ovat alle 200 euron hintaluokkaan suunnatut Galaxy A02s sekä Galaxy A12, jotka ensiesiteltiin jo marraskuun lopulla globaalisti. Molemmat puhelimet tarjoavat hintaluokassa varsin perinteisiä ominaisuuksia.

Galaxy A12 on uutuuskaksikosta hieman paremmin varusteltu. Siinä on 6,5 tuuman HD+ -näyttöpaneeli, jossa on pisaramainen lovitoteutus. Tehoista on vastaamassa kahdeksanytiminen MediaTekin kehittämä Helio P35 -järjestelmäpiiri. Puhelimessa on myös 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung on laittanut Galaxy A12:n takaosaan neloiskameran, joka koostuu 48 megapikselin pääkamerasta, 5 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 2 megapikselin makrokamerasta sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamerasta. Puhelimen etuosassa on yksi 8 megapikselin tasoinen selfiekamera. Galaxy A12 tarjoaa 5000 milliampeeritunnin akun, jota ladataan 15 watin pikalatauksella. Laitteessa on myös kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija.

Samsung on tuonut puhelimen myyntiin kolmessa värissä, jotka ovat musta, sininen sekä valkoinen. Samsung on aloittanut Galaxy A12 -puhelimen ennakkomyynnin monien jälleenmyyjien kautta 179 euron hintaan. Toimituksien kerrotaan alkavan 11. tammikuuta 2021.

Galaxy A02s on hieman karsitumpi uutuuspuhelin, mutta tarjoaa silti tuttuja ominaisuuksia. Näyttö on kooltaan myös 6,5 tuumaa ja siinä on HD+ -tarkkuus. Tehoista on vastaamassa Snapdragon 450 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 3 gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Puhelimen takaosaan Samsung on sijoittanut kolme kamerasensoria, jotka ovat 13 megapikselin pääkamera, 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Galaxy A02s tarjoaa myös 5 megapikselin tasoisen etukameran. Puhelimen akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä ladataan 15 watin pikalatauksen avulla.

Suomessa Galaxy A02s tulee myyntiin myöskin alkuvuoden aikana, ja muun muassa Gigantti on ilmoittanut toimituksien alkavan vasta 19. helmikuuta 2021. Tarjolla on musta ja valkoinen väriversio, ja Galaxy A02s:n hinnaksi on ilmoitettu 159 euroa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Ketään ei kiinnosta.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung