HTCYleinen

Vuotokuvissa HTC Desire 21 Pro 5G – puhelimen takaosassa mielenkiintoinen toteutus

HTC on nähtävästi suunnittelemassa uutta alemman keskihintaluokan 5G-älypuhelinta, joka kantaa huhuissa nimeä HTC Desire 21 Pro 5G. Kyseisestä puhelimesta on nyt vuodettu nettiin kuvia, joista paljastuu erityisesti laitteen ulkoinen toteutus.

Kuvissa nähtävän puhelimen mallikoodi on 2AQAG100, ja kyseessä on ainakin toistaiseksi Android 10 -käyttöjärjestelmään pohjautuva puhelin. HTC Desire 21 Pro 5G -puhelimen etuosa ei ole mitenkään kovin erikoinen, vaan laitteessa on suuri näyttöpaneeli, jota kiertää kohtalaiset mustat kehykset. Näytön yläreunassa on myös keskitetysti etukameraa varten tehty reikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosaltaan puhelin on kuitenkin hieman normaalia erilaisempi, sillä laite näyttää saavan hiilikuitumaisen rakenteen. Väriltään Desire 21 Pro 5G on kuvissa mintunvihreä, ja takaosan vasemmassa yläkulmassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on neljä kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Kuvat paljastavat ainakin pääkameran olevan tarkkuudeltaan 48 megapikseliä. Kuvat eivät paljasta laitteen sormenjälkilukijaa, mutta se on todennäköisesti integroituna virtapainikkeeseen.

Aikaisemmin HTC Desire 21 Pro 5G -puhelimesta ei ole kuultu mitään huhuja, joten myöskään tarkkaa julkaisuajankohtaa ei ole tiedossa. Viime vuonna HTC julkaisi vain kourallisen puhelimia, ja yksi niistä oli Taiwanin markkinoille suunnattu keskihintainen Desire U20 5G -puhelin. Desire 21 Pro 5G:n odotetaan olevan vielä hieman edullisempi, mutta todennäköisesti ennen julkaisua tulemme kuulemaan laitteesta vielä tarkempia tietoja.

Lähde: Slashleaks.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HTC