OnePlusYleinen

Huhu: OnePlus 9 Pro saamassa tuen tehokkaalle 45 watin langattomalle lataukselle

OnePlus 9 -malliston puhelimien julkaisua odotetaan alkuvuoden aikana, ja puhelimista on kuultu ja nähty erilaisia vuotoja jo hyvissä ajoin. Tällä kertaa tuore vuoto kertoo uutta tietoa erityisesti OnePlus 9 Pron langattomasta latauksesta, jonka kerrotaan olevan aikaisempaa tehokkaampi. OnePlus toi viime vuonna ensimmäistä kertaa langattoman latauksen OnePlus 8 Pro -puhelimeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tuoreen huhun mukaan OnePlus 9 Prossa tultaisiin näkemään tehokas 45 watin langaton lataus, joka on siis tehokkaampi kuin edeltäjässä nähty 30 watin langaton pikalataus. Tehokkaan langattoman latauksen kaverina on nyt myös käänteinen langaton lataus, jolla voidaan ladata kuulokkeita tai älykelloa. Käänteisen langattoman latauksen latausnopeus on kuitenkin rajoitettu selvästi pienemmäksi.

Myös OnePlus 9 -perusmallissa kerrotaan olevan tuki langattomalle lataukselle, mutta toistaiseksi ei ole varmaan tiedossa tukeeko puhelin 45 watin tehoista latausta. OnePlus 9 -puhelimissa odotetaan olevan Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri sekä todennäköisesti 65 watin langallinen pikalataus, joka nähtiin ensimmäisen kerran OnePlus 8T -puhelimessa.

Lähde: Voice.com (Max Jambor)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus