ElisaYleinen

Elisa avasi 5G-verkon Somerolle

Elisan logo

Elisan 5G-verkko jatkaa laajenemistaan Varsinais-Suomessa, sillä se on nyt avautunut Somerolle. Kaikkiaan Elisan 5G on saatavilla 202 paikkakunnalla Suomessa.

5G-verkko palvelee Elisan mukaan laajasti eri puolilla Someroa. Verkko yltää muun muassa Lamminniemen, Kirkonmäen, Härkälän, Joensuun, Ruunalan, Jaatilan, Kaislarannan, Rankkulan, Suonkulman ja Kääntelän alueille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”On mahtava juttu, että Somerolla päästään nyt nauttimaan kattavasta uuden sukupolven mobiiliverkosta. 5G on ollut suosittu valinta kodin nettiyhteydeksi ympäri Suomea. Lisäksi 5G palvelee nykypäivänä hyvin myös liikkuvaa työntekijää, kun se löytyy jo yli 200 paikkakunnalta”, kommentoi Elisan Länsi-Suomen aluejohtaja Juha Laukkanen.

”Etätyö ja palveluiden digitalisoituminen ovat yrittäjille voimakkaita ajureita liiketoiminnan kehittämisessä ja korona-aika on osaltaan vauhdittanut tätä kehitystä. Tämä lisää vaatimuksia nopeille ja luotettaville mobiiliyhteyksille, kun työtä tehdään entistä useammin monipaikkaisesti tai jopa tien päältä. 5G tuo lisää mahdollisuuksia virtuaalisten kohtaamisten hyödyntämiseen niin asiakkaiden, kumppaneiden kuin henkilöstönkin kanssa”, Varsinais-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Hanna Munter kertoo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

5G-verkko mahdollistaa merkittävästi aiempaa nopeammat mobiiliyhteydet. 5G-verkon kapasiteetti on edeltäjiinsä verrattuna moninkertainen, jonka ansiosta käyttäjiä ja laitteita mahtuu verkkoon huomattavasti enemmän. Suomessa kapasiteetin tarve on erittäin suuri, sillä suomalaiset käyttävät eniten mobiilidataa maailmassa.

Uusien 5G-alueiden sekä muiden Elisan 5G-paikkakuntien peittoalueet löytyvät Elisan sivuilta tämän linkin takaa.

LähdeElisan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Elisa