XiaomiYleinen

Xiaomi esitteli Redmi Note 11R -puhelimen – tuttu laite uudella nimellä

Redmi Note 11R

Xiaomi on esitellyt kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden Redmi Note 11 -sarjan älypuhelimen, joka kantaa nimeä Redmi Note 11R. Kyseessä ei ole täysin uusi puhelin, sillä samainen laite on esitelty myös globaaleille markkinoille Poco M4 5G -mallinimellä. Mitään suuria muutoksia puhelin ei ole saanut Kiinan markkinoille nimen lisäksi.

Redmi Note 11R -puhelimessa on kokonaan muovinen rakenne, ja laitteen takaosassa on kookas kamera-alue. Kameroita on siinä kaksi kappaletta LED-salaman kanssa sekä Redmi-logo. Puhelin on julkaistu kolmessa väriversiossa, jotka ovat sininen, musta ja hopea.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen etuosassa on 6,58 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä korkea 90 hertsin virkistystaajuus. Näyttöä on suojaamassa Gorilla Glass 3 -lasipinta. Näytössä on myös 5 megapikselin tasoista etukameraa varten tehty pisaramainen lovi.

Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Dimensity 700 -järjestelmäpiiri, jossa on integroitu 5G-modeemi. RAM-muistia tarjoillaan 4, 6 tai 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on 128 gigatavua. Redmi Note 11R on varusteltu myös erillisellä microSD-muistikorttipaikalla, joka tukee kortteja aina 512 gigatavuun asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi Note 11R:n takaosassa on kaksoiskamera, joka koostuu 13 megapikselin pääkamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Takaosassa on lisäksi LED-salamavalo. Akunkesto on kookkaan 5000 milliampeeritunnin akun varassa. Akkua voidaan ladata 18 watin teholla USB-C-liittimen kautta.

Redmi Note 11R on saanut myös kylkeen sijoitetun sormenjälkilukijan sekä perinteisen 3,5 millimetrin kuulokeliittimen. Xiaomi käyttää Android 12 -käyttöjärjestelmää, jonka päällä hyrrää MIUI 13 -käyttöliittymä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinassa Redmi Note 11R -puhelimen 4 + 128 gigatavun versio maksaa 1099 juania, 6 + 128 gigatavun versio maksaa 1199 juania ja 8 + 128 gigatavun versio maksaa 1399 juania. Suoraan muunnettuna hinnat ovat 158 euroa, 172 euroa sekä 201 euroa.

Lähde: Xiaomi (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi